Gospodarstvo

Stiže 10 novih prilika za posao!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Autor: Ivona Amidžić - 19.09.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Tvrtka Bosmattom snabdijeva neprehrambenim robama markete i supermarkete, trgovine boja, željezarije, te rasvjetom trgovine elektromaterijala. Trenutno zapošljava komercijalista za rasvjetu i elektro materijal (m/ž) u Splitu i Zagrebu. Poslodavac osigurava ugovor na određeno/neodređeno nakon 3 mjeseca, auto i mobitel te stabilna primanja. Odlični razlozi da se prijavite. No, ukoliko vas više zanima pozicija terenskog komercijalista za neprehrambenu robu (m/ž) za rad na području Dalmacije, aplicirajte putem linka. 

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postala međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki – Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Za svoje postojeće i nove trgovine u Splitu, Zadru i drugim hrvatskim gradovima zapošljava prodavača (m/ž). Ako ste modno osviješteni i imate prodajne afinitete, prijavite se. 

Dekra za potrebe proširenja internog tima traži odgovornu osobu na poziciji: Project Manager u odjelu agencijskog rada (m/ž) u Splitu. Odgovornosti koje uključuje ova pozicija obuhvaćaju vođenje projekata agencijskog rada, provedbe selekcijskog procesa, upravljanje cjelokupnom administracijom, suradnju s klijentima i brojne druge zadaće. Koje? Provjerite na linku i aplicirajte na vrijeme.

Falkensteiner Hotels & Residences u svoj zadarski tim pridružuje djelatnika na poziciji: voditelj slastičarnice (m/ž). Odgovornosti koje nosi ovo radno mjesto uključuju planiranje i organiziranje poslova unutar slastičarnice, komunikaciju sa servisom, pripremanje slastičarskih i pekarskih proizvoda te brojne druge zadatke. Ovaj poslodavac nudi brojne treninge, mogućnost napredovanja i dodatna usavršavanja u Falkensteiner Akademiji – odlična „odskočna daska“ za vaše brojne karijerne uspjehe. Prijavite se.

ING Atest d.o.o. traži stručnjaka zaštite na radu (m/ž) u Zadru. Očekuje vas zanimljiv i kreativan posao, za koji trebate VSS elektrotehnike ili strojarstva, dobre komunikacijske sposobnosti te osobni automobil. Ako uz sve navedeno imate i godinu dana iskustva, toplo preporučamo ovu poslovnu priliku.

METRO Cash & Carry vodeća je internacionalna kompanija u veleprodaji i najveća je prodajna linija unutar METRO AG, koja trenutno zapošljava prodavača (m/ž) u Splitu. Potrebna vam je završena srednja škola, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, visoka razina odgovornosti, kretivnosti i urednosti pri radu. Ako mislite da se uklapate u navedeni opis, provjerite više detalja na linku.

Profesio za svog klijenta traži motiviranu i odgovornu osobu za rad na poziciji: pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Trogiru. Glavni poslovi koji vas očekuju uključuju zaprimanje ambalaže, rad sa strojem za prihvat ambalaže, razvrstavanje otpada te izrade izvještaja. Radno iskustvo nije uvjet, stoga nemate što čekati – prijavite se.

Brodosplit ima čak 33 raspisana natječaja na koje se možete prijaviti. Traže se, između ostalih, projektni inženjer građevine (m/ž), voditelj radilišta (m/ž), kontrolor dimenzijske kontrole (m/ž) te brojni drugi djelatnici. Kompletnu ponudu možete provjeriti na linku te se prijaviti na željeni natječaj.

KFC zapošljava djelatnika u restoranu brze prehrane (m/ž) u Zadru, Splitu i Zagrebu. Očekuju vas 2 slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, plaća na računu do svakog 10. u mjesecu, adekvatan i praktičan online trening, bonusi za ispunjavanje zadanih ciljeva, pozitivno okruženje i edukativne radionice za profesionalni razvoj. KFC pruža jasnu poslovnu karijeru – prijavite se.

Građa d.d., jedna od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju s dugogodišnjom tradicijom, zapošljava glavnog knjigovođu i knjigovođu (m/ž) u Solinu. Potrebna vam je minimalno viša stručna sprema, dvogodišnje radno iskustvo te osnovno poznavanje rada na računalu. Sve detalje oko prijave možete saznati klikom na link.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti