Gospodarstvo

Stiže 10 novih prilika za posao!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Autor: Ivona Amidžić - 11.09.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Salona Palace, hotel s 4 zvjezdice, trenutno u svoj tim pridružuje wellness terapeuta / kozmetičara (m/ž). Osoba koja dobije ovaj posao obavljat će masaže, tretmane lica i tijela, depilacije, manikure i pedikure. Potrebne su vam razvijene komunikacijske i prodajne vještine, dvogodišnje radno iskustvo, SSS kozmetičarskog usmjerenja. Zainteresirani kandidati mogu aplicirati klikom na brzu prijavu. Mjesto rada je Solin.

Le Meridien zapošljava Training Managera (m/ž) u Splitu. Ako imate više od dvije godine iskustva u obuci i razvoju, krasi vas iskustvo u osmišljavanju i izvođenju uspješnih programa obuke, imate izvrsne vještine teambuildinga, organizacije i vođenja, kliknite za više detalja na link i prijavite se na ovaj natječaj. Ne sumnjamo da je ovo idealna pozicija za vas!

AKD-Zaštita d.o.o., vodeća, priznata i razvojno orijentirana zaštitarska tvrtka sa značajnim tržišnim udjelom na području privatne zaštite, zapošljava zaštitara (m/ž) u Vrgorcu. Odabranog kandidata očekuje rad na neodređeno vrijeme u državnoj zaštitarskoj agenciji, kao i stimulativna primanja i prigodne pogodnosti za Božić, Uskrs i sl. Također, nagrada za licenciranog zaštitara iznosi 2.400 kn za zapošljavanje, pa vjerujemo da imate jako puno razloga za klik i prijavu.

Tvrtka Bosmattom snabdijeva neprehrambenim robama markete i supermarkete, trgovine boja, željezarije, te rasvjetom trgovine elektromaterijala. Trenutno zapošljava komercijalista za rasvjetu i elektro materijal (m/ž) u Splitu i Zagrebu. Poslodavac osigurava ugovor na određeno/neodređeno nakon 3 mjeseca, auto i mobitel te stabilna primanja. Odlični razlozi da se prijavite. No, ukoliko vas više zanima pozicija terenskog komercijalista za neprehrambenu robu (m/ž) za rad na području Dalmacije, aplicirajte putem linka. 

Luogo d.o.o. traži vozača B kategorije (m/ž) u Splitu. Posao obuhvaća obavljanje usluga prijevoza putnika kombijem (7+1) prema nalogu. Radi se 6 dana u tjednu uz jedan slobodan dan, a posao se obavlja prema unaprijed dogovorenom rasporedu. Početak rada planira se od 01.11. Provjerite posebne pogodnosti poslodavca i način prijave na linku. 

Luminance studio d.o.o., renomirani servis sa 20-godišnjim iskustvom, koji obavlja popravke računala, laptopa, mobitela, PlayStation konzola, tableta i digitalnih fotoaparata, pojačava svoj tim i zapošljava servisera (m/ž) u Splitu. Ako napredno poznajete hardver desktop i prijenosnih računala te tableta, i poznajete barem osnove računalnih mreža, a komunikativna ste osoba, vješta u radu s ljudima prijavite se već danas. Očekuju vas primanja u rasponu od 5.000 kn do 6.000 kn.

Kadus d.o.o., za svog klijenta Optimu Telekom d.d., zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) za poslovne korisnike (SMB) u Splitu. Opis poslova uključuje kontaktiranje tvrtki, predstavljanje poslovnih rješenja za telekomunikacijske i ICT usluge, pregovaranje i ugovaranje uvjeta suradnje, administriranje ugovora te izrade mjesečnih izvješća. Uvjeti zapošljavanja su SSS/VŠS/VSS, odlično poznavanje MS Office paketa, dobro znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, godina dana iskustva u istom ili sličnom području. Ako ste zainteresirani, znate što trebate napraviti – klik na link.

Manpower, za klijenta, traži osobu za popunu pozicije: inženjer (m/ž) u Splitu i okolici. Opis posla uključuje aktivno pronalaženje građevinskih projekata i ugovaranje specijaliziranih građevinskih radova, naplatu radova, stvaranje dugoročne suradnje s vodećim investitorima te postizanje liderske pozicije na tržištu. Provjerite koje kvalifikacije trebate kako biste udovoljili ovom poslodavcu i aplicirajte na vrijeme.

Brodosplit ima otvoreno radno mjesto za arhitekta na projektu (m/ž) u Splitu. Na ovoj poziciji, osim što ćete postati član pobjedničkog tima, radit ćete i na interijerima na Novogradnji Polar Expedition Cruise Vessel, unutar projektnog tima. Ako imate završen Fakultet arhitekture, krasi vas odlično znanje engleskog jezika, poznajete rad u CAD-u, aplicirajte na vrijeme.

Falkensteiner Hotel & Residences ima 2 raspisane pozicije u Zadru. Traže se agent u rezervacijskom centru (m/ž) i poslovna tajnica (m/ž). Provjerite koje uvjete zahtijeva ovaj poslodavac i prijavite se na vrijeme.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti