Gospodarstvo

Stiže deset novih prilika za posao!

Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom!

Autor: Ivona Amidžić - 25.10.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, za potrebe svojih pogona u Splitu i Zadru traži dva voditelja betonare i prodaje (m/ž) te vozača miksera (m/ž) u Splitu. Ukoliko ste zainteresirani za jednu od pozicija, svoju potpunu natječajnu dokumentaciju možete poslati klikom na link.

Brodosplit d.d. ima otvorenih 35 pozicija u Splitu: dizaličar manipulant (m/ž), mehaničar za dizalice (m/ž), projektant u odjelu opreme (m/ž), vatrogasac/ vozač (m/ž), cjevar (m/ž), čistačica (m/ž) itd. Ostale pozicije možete pregledati na linku.

Profesio d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje, za svog klijenta zapošljava pomoćnog radnika na prijemu ambalaže (m/ž). Odabrani će kandidat/kinja raditi sa strojem za prihvat ambalaže, razvrstavat će otpad te izrađivati izvještaje. Nudi vam se rad na određeno, a mjesto rada je Trogir. Ukoliko se pronalazite u ovom natječaju, aplicirajte najkasnije do 15.11.

Deltron d.o.o. u Splitu traži diplomiranog inženjera strojarstva – voditelja projekta (m/ž) kao i montažera/servisera klima uređaja (m/ž). Potrebne su kvalifikacije aktivno služenje engleskim jezikom u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije, referentna lista projekata, spremnost na rad pod pritiskom i terentski rad. Prijave se primaju do 31.10., a prijaviti se možete ovdje.

Arena Casino u Kaštel Lukšiću zapošljava na poziciji operatora/blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Nude obuku za kandidate bez iskustva, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje. Ukoliko ste zainteresirani za poziciju, aplicirajte.

Plodine d.d. traže voditelja mesnice (m/ž) u Pakoštanima. Potrebno je višegodišnje radno iskustvo i očekuju se komunikativnost i razvijene prodavačke vještine. Kandidati se mogu prijaviti najkasnije do 25.10 klikom na link.

Grawe Hrvatska u Zadru zapošljava predstavnika prodaje (m/ž). Od kandidata očekuje dinamičnost, komunikativnost i kontakte sa širim krugom ljudi. Kandidat treba imati minimalno jednu godinu iskustva te biti prilagodljiv, upoznat s kretanjima na tržištu financija, računalno pismen i imati vozačku dozvolu B kategorije. Vlastiti automobil je prednost. Prijavite se najkasnije do 27.10. na linku.

Građa d.d. zapošljava na četiri pozicije u Zadru, a to su: vozač kamiona s kranskom dizalicom (m/ž), viljuškarist (m/ž), prodavač (m/ž) i skladišno-transportni radnik (m/ž). Potrebno je iskustvo i uvjerenja za upravljanje dizalicom, odnosno viljuškarom. Prijaviti se možete na link.

McDonalds zapošljava u Šibeniku! Prijavite se za poziciju radnika u restoranu (m/ž) najkasnije do 29.10. i imajte plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, puni iznos prijevoza svaki mjesec i redovno povećanje plaće svaku godinu. McDonalds traži timske igrače, fleksibilne i odgovorne radnike. Ukoliko se pronalazite u ovome oglasu, prijavite se na link.

DIV Grupa d.o.o. ima raspisanih 10 natječaja: električar (m/ž), radnik na pripremi materijala (m/ž), radnik u alatnici / brusač (m/ž), referent nabave (m/ž), radnik u alatnici / polirač (m/ž), pomoćni radnik na površinskoj zaštiti (m/ž), radnik u vijčari (m/ž),  zavarivač (m/ž), bravar (m/ž) i automehaničar (m/ž). Mjesto rada je Knin. Uvjete i prijave pogledajte ovdje.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti