Gospodarstvo

Stiže hrpa novih prilika za posao!

Nova raspoloživa radna mjesta - Pogledajte i ne propustite priliku

Autor: Ivona Amidžić - 17.10.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, za potrebe svojih pogona u Splitu i Zadru traži dva voditelja betonare i prodaje (m/ž) te vozača miksera (m/ž) u Splitu. Ukoliko ste zainteresirani za jednu od pozicija, svoju potpunu natječajnu dokumentaciju možete poslati klikom na link.

Studenac, maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa, zapošljava referenta za nekretnine (m/ž) u Omišu. Odabranog kandidata očekuje pomoć pri održavanju baze podataka sa svim ugovorima o zakupu lokacija trgovina i ostalih nekretnina. Minimalna stručna sprema koju trebate je SSS, a potrebno vam je i znanje engleskog jezika te odlično vladanje u MS Office-u. Ukoliko želite postati dio ovog tima, prijavite se klikom na link.

Falkensteiner Hotel & Residences, vodeća hotelska grupacija, nudi zaposlenje na 7 pozicija. Traže se, između ostalih, F&B Manager (m/ž), Restaurant Manager (m/ž), Voditelj plaže i bazena. Mjesto rada su Petrčane, a ovakva prilika za profesionalni rast se ne propušta, pa obvezno aplicirajte!

ABZ Reporting GmbH, za svoj brzorastući tim zapošljava Cloud Administratora / System Engineera (m/ž) za rad od kuće. Traži se osoba koja je sklona timskom radu, ali ujedno automatski donosi odluke kada se to od nje zahtjeva te ima snažnu odgovornost prema uslugama koje nudi korisnicima i fluentna je u korištenju engleskog jezika. Ako imate visoku stručnu spremu, napredno se koristite računalom i krasi vas petogodišnje iskustvo, znate što vam je činiti – klik na link!

Tvrtka Deltron d.o.o. osnovana je 1995. godine, te je danas jedan od lidera u poslovima inženjeringa, graditeljstva, prodaje, montaže i održavanja klimatizacijske i ventilacijske opreme u Republici Hrvatskoj, i u Bosni i Hercegovini. Poziva sve zainteresirane kandidate da im se pridruže na radnim mjestima: montažer / serviser klima uređaja (m/ž) i diplomirani inženjer strojarstva – voditelj projekta (m/ž). Mjesto rada je Split, pa ukoliko ste zainteresirani za jedan od oglasa, sve potrebne detalje potražite na linku.

Profesio d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje, za svog klijenta zapošljava pomoćnog radnika na prijemu ambalaže (m/ž). Odabrani će kandidat/kinja raditi sa strojem za prihvat ambalaže, razvrstavat će otpad te izrađivati izvještaje. Nudi vam se rad na određeno, a mjesto rada je Trogir. Ukoliko se pronalazite u ovom natječaju, aplicirajte.

Tepih centar, tvrtka je koja već 20 godina svojim kupcima nudi najveći izbor tepiha, tepisona, staza, PVC podova,… Zbog širenja poslovanja, u zadarskom prodajnom centru zapošljava više prodavačica (m/ž). Ako imate završenu srednju školu, krasi vas trogodišnje radno iskustvo, samostalni ste u radu, a poznajete osnove rada na računalu – aplicirajte.

Cammeo, vodeći je regionalni taksi prijevoznik koji posluje u 3 zemlje i u 35 gradova te zapošljava više od 1200 ljudi i posluje s više od 700 vozila. U svoj tim pridružuje vozača/icu u Splitu, kome/kojoj nudi mogućnost zarade od 6.000 kn do 10.000 kn. Ako imate više od 21 godine, vozačku dozvolu B kategorije, a za volanom se osjećate ‘kao doma’ i volite raditi s ljudima, da, ovaj posao je za vas. Sretno s prijavama. 

International Evona d.o.o. ima raspisanu poziciju za IT menadžera (m/ž) u Stobreču. Odabrana će osoba organizirati i kontrolirati rad IT odjela, uvodit će programske aplikacije, a provodit će i analize, istraživanja te usavršavati infrastrukturu IT odjela. Uvjeti za prijavu su: VSS/VŠS – elektroničkog smjera, napredno poznavanje rada na računalu, znanje engleskog jezika te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se.

Krena d.o.o. zapošljava voditelja nabave (m/ž) u Splitu. Bit ćete odgovorni za ispunjenje mjesečnih, tromjesečnih i godišnjih ciljeva nabave, kao i za aktivno sudjelovanje s upravom tvrtke u izradi strategije nabave kompanije. Prijašnje iskustvo nije presudno za dobivanje ovog posla, pa aplicirajte već danas.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, novi poslovi, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti