Gospodarstvo

Stiže hrpetina novih prilika za posao!

Zapošljavaju Solaris, Proficio, Hotel President Solin, Ican Transport Novalja... Ne čekajte, prijavite se!

Autor: Ivona Amidžić - 19.12.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Solaris d.d. traži grafičkog dizajnera (m/ž), pripravnika u turizmu i hotelijerstvu (m/ž) te tehničkog direktora (m/ž). Rok prijave je 20.12., a mjesto rada Šibenik. Potrebna je kreativnost sa smislom za detalje i ideje za napredak poslovanja, organiziranost i predanost kvaliteti rada, odgovornost i motiviranost, snažan fokus za razvoj i održavanje kvalitete usluge. Prijavite se.

Proficio zapošljava na poziciji koordinator ljudskih potencijala m/ž) u Zadru i Pakoštanima. Za posao je potrebno minimalno dvije godine radnog iskustva u području ljudskih resursa, snalažljivost u zapošljavanju i sposobnost za poboljšanje procesa pronalaska zaposlenika, poznavanje zakonske regulative u području radnog prava, izvrsne komunikacijske i interpersonalne vještine, proaktivnost, samostalnost i usmjerenost na rezultate. Svi zainteresirani, aplicirajte na linku.

Jet2.com u potrazi je za Customer Helper – Station Supervisor – SPU (m/ž) za rad u Splitu. Glavni zadaci su vrhunsko pružanje usluga korisnicima, relacijski menadžment i suradnja s trećom strankom pružatelja usluga od Jet2.com, učinkoviti nadzor kopnenih i zračnih operacija i ostalo. Od osobe se očekuje dobro znanje engleskog i hrvatskog jezika, iskustvo u zračnoj industriji ili na check-in-u te iskustvo korisničke podrške. Poslodavac nudi plaćenu edukaciju, besplatnu uniformu, timski duh i dobru atmosferu. Prijavite se najkasnije do 5.1.2020.

Međimurjeplet d.o.o. zapošljava na poziciji trgovački predstavnik/ komercijalist (m/ž). Mjesto rada je Split. Rok prijave je 4.1.2020. Posao obuhvaća obilazak kupaca, svakodnevnu komunikaciju s postojećim kupcima, pronalaženje novih kupaca, podršku kupcima u komercijalnom i tehničkom pogledu, praćenje asortimana kupaca, plasmana robe i ostvarenje plana prodaje te primanje i kontrola narudžbi. Za posao je potrebna usmjerenost prema kupcu, prepoznavanje potreba i mogućnosti kupaca i minimalno iskustvo od tri godine. Prijavite se putem linka.

Hotel President Solin u potrazi je za konobarom (m/ž), glavnim kuharom (m/ž), voditeljem wellnes i spa centra (m/ž) te voditeljem recepcije (m/ž) u Solinu. Prijave su otvorene do 23.12. Uvjeti su srednjoškolska sprema (ugosititeljske struke), ljubaznost u ophođenju s ljudima, savjesnost u pristupu poslu, fleksibilnost, dinamičnost, ljubaznost, gostoljubivost, samostalnost u radu, točnost, odgovornost, pouzdanost, računalna pismenost. Potrebno je minimalno jednogodišnje do petogodišnje iskustvo za određene poslove. Doznajte više o željenom poslu i ostvarite vašu prijavu putem linka.

Plasting ortopedija d.o.o. zapošljava na poziciji referent prodaje u trgovini ortopedskih pomagala (m/ž). Mjesto rada je Split. Prijaviti se možete najkasnije do 6.1.2020. Potrebno je minimalno jednogodišnje radno iskustvo, znanje engleskog jezika i minimalno srednja stručna sprema. U obzir dolazi fizioterapeut/kinja. Glavni zadaci su prodaja i izdavanje med. proizvoda i ortopedskih pomagala pacijentima na potvrdu HZZO u skladu s propisima i direktna prodaja kupcima i informiranje istih o proizvodu. Aplicirajte.

Restoran Degenija traži kuhara (m/ž) u Starigradu Paklenici. Prijave primaju do 26.12. Posao samostalnog kuhara ili kuharice obuhvaća poslove pripreme hrane u ‘a la carte’ restoranu u moderno opremljenoj kuhinji. Poslodavac osigurava smještaj na lokaciji restorana, prehranu po izboru, profesionalni menadžment i plaću koja ovisi o kvalifikaciji i radnom iskustvu. Potrebno je minimalno petogodišnje iskustvo. Prijaviti se možete na linku.

Ican Transport Novalja zapošljava strojara/ bagerista (m/ž) za rad u Novalji na otoku Pagu. Rok prijave je 26.12. Traži se iskusna osoba za rad, po mogućnosti s položenom vozačkom dozvolom C kategorije. Aplicirajte.

Agencija Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Makarskoj. Prijave su otvorene do 15.1.2020. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci u zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se ovdje.

Deltron u Splitu traži nove radne snage: specijalist marketinga i grafičkih rješenja (m/ž), voditelj gradilišta/ inženjer gradilišta (m/ž), suradnik u tehničkom odjelu (m/ž), voditelj radova – strojarske struke (m/ž). Poslodavac nudi službeno računalo i službeni mobitel, poticanje inicijative, zdravo okruženje, uhodanu organizaciju, potporu, fer primanja i brojne dodatne benefite. Potražite više o željenom poslu i prijavite se putem linka.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti