Gospodarstvo

Stižu svježe prilike za posao

Tražite posao? Provjerite tko sve traži radnike!

Autor: Ivona Amidžić - 21.11.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Pleter – Usluge d.o.o. zapošljavaju u Splitu na poziciji pomoćni radnik u kuhinji (m/ž) i konobar (m/ž). Nudi se naknada za prijevoz. Doznajte više o poslovima i prijavite se.

Klemm sigurnost d.o.o. traže zaštitare/ čuvare (m/ž) u Splitu, Zadru i Šibeniku. U obzir dolaze i umirovljenici. Nudi se radni odnos na neodređeno u punom radnom vremenu i plaća po određenom satu rada. Licenca je prednost, ali nije uvjet. Bonusi, nagrade, besplatne dodatne edukacije, grupni treninzi borilačkih vještina i korištenje dvorane sa spravama za vježbanje neke su od posebnih pogodnosti ovog posla. Rok prijave je 29.11. Prijavite se putem linka.

Immobilium et mobilium d.o.o. u Splitu traži tajnicu (m/ž). Potrebno je poznavanje rada na računalu, engleskog i njemačkog jezika. Prijavite se za ovaj posao putem linka.

Prtenjača gradnja d.o.o. zapošljava na poziciji tesar (m/ž). Rad se odvija na Hvaru. Posao se sastoji od izvođenja građenja objekata visokogradnje, odnosno tesarskih radova. Traži se kvalificirani tesar/ica s radnim iskustvom na izvođenju traženih radova u građevinarstvu visokogradnje. Očekuje se samostalnost u radu, odgovornost, marljivost, usmjerenost timskom radu, poznavanje i pridržavanje mjera zaštite na radu, spremnost na pripomoć u drugim građevinskim poslovima i spremnost za rad na terenu. Nudi se plaća od 4.000 do 10.000 kuna. Prijavite se najkasnije do 30.11. ovdje.

Agencija Workforce za klijente traži izvršitelje na sljedećim pozicijama: prodajni savjetnik u dućanskoj prodaji (m/ž), menadžer/ voditelj poslovnice (m/ž) i modni konzultant u prodaji/ prodavač (m/ž). Mjesto rada su Split i Zadar. Potrebni su minimalno srednjoškolsko obrazovanje, poznavanje rada na računalu, izražene komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine, pristupačnost, otvorenost i ljubaznost. Prijavite se čim prije putem linka.

Mlinar je u potrazi za čistačem u proizvodnom pogonu (m/ž) u Šibeniku. Posao se odvija u dvije smjene. Poželjna je godina dana iskustva na istim ili sličnim poslovima. Nudi se potencijalno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnica, uskrsnica, dar za dijete, jubilarne nagrade, radna odjeća i obuća te naknada za prijevoz. Aplicirajte.

Manpower za svog klijenta, vodeću telekomunikacijsku kompaniju u Hrvatskoj, traži više izvršitelja na poziciji prodajni savjetnik (m/ž) u T – Centru. Mjesto rada je Zadar. Posao obuhvaća savjetovanje i informiranje korisnika o aktualnoj ponudi, ugovaranje i prodaju usluga i proizvoda u prodajnom centru, unošenje i ažuriranje podataka o korisnicima, izvještavanje o rezultatima prodaje. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, pristupačnost, ljubaznost, komunikativnost, razvijene vještine pregovaranja. Prijavite se najkasnije do 24.11. putem linka.

Profesio d.o.o. za klijenta traže pomoćnog radnika na prijemu ambalaže (m/ž) u Trogiru. Posao se sastoji od zaprimanja ambalaže od kupca u trgovačkom centru, rada sa strojem za prihvat ambalaže, zamjene vreća u stroju, označavanja vreća, razrade otpada i ostalo. Radno iskustvo nije potrebno, a nudi se ugovor na neodređeno vrijeme. Prijavite se.

Deltron d.o.o. zapošljava na sljedećim pozicijama u Splitu: voditelj (m/ž) elektroinstalaterskih radova, voditelj (m/ž) radova stojarske struje, suradnik (m/ž) u tehničkom odjelu, montažer (m/ž)/ serviser (m/ž) klima uređaja, voditelj (m/ž)/ inženjer (m/ž) gradilišta. Poslodavac je jedan od lidera u poslovina inženjeringa, graditeljstva, prodaje, montaže i održavanja klimatizacijske i ventilacijske opreme u Republici Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini. Nude stimulativna primanja, zdravo poslovno okruženje i kontinuirano ulaganje u razvoj zaposlenika. Na željeni se posao prijavite najkasnije do 29.11. putem linka.

Aluflexpack novi d.o.o. u potrazi je za izvršiteljem na poziciji C# .NET Developer (m/ž) za rad u Zadru i elektroničarem (m/ž) u Drnišu. Poslodavac pruža dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, mogućnost brzog napretka i osobnog razvoja u internacionalnom okruženju, stabilan posao i konkurentnu plaću, zanimljive projekte i dinamične uvjete rada. Posjedujete li organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh, prijavite se čim prije. Uvjeti su viša stručna sprema informatičkog, odnosno tehničkog smjera. Prijavite se.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Splita. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti