Gospodarstvo

Top 10 novih prilika za posao

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

Autor: Ivona Amidžić - 27.03.2020

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Sedam IT zapošljava na novim pozicijama u Splitu: sistem inženjer za nadzor IT infrastruktura i usluga (m/ž), program inženjer specijalist u CRM odjelu (m/ž), presales inženjer za mrežne tehnologije (m/ž) i voditelj odjela sistemske integracije i kolaboracijskih sustava (m/ž). Poslodavac nudi učenje i razvijanje u timu vrhunskih stručnjaka, edukacije i certificiranje u tehnologijama bliskim području rada, fleksibilno radno vrijeme, poticajna primanja i napredak u skladu s rezultatima rada. Rok prijave je 19.4. Prijavite se.

Dan Küchen zapošljava djelatnika za prodaju (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 9.4. Potrebno je iskustvo u prodaji. Posao se sastoji od savjetovanja kupaca, projektiranja i prodavanja Dan Küchen kuhinja. Aplicirajte.

Akropolis d.o.o. zapošljava na pozicijama: tesar (m/ž), pomoćni građevinski radnik (m/ž), zidar (m/ž) i bagerist (m/ž). Rok prijave je 16.4. Lokacija rada je Split i okolica. Poslodavac osigurava smještaj. Prijavite se putem linka.

Jamnica d.d. traži skladišnog radnika (m/ž) i vozača kamiona (m/ž) Dugopolju. Prijave su otvorene do 18.4. Poslodavac nudi redovita i stimulativna primanja te smještaj, prehranu i naknade. Prijavite se ovdje.

Frizersko – trgovački obrt “Ankica ” zapošljava prodavača (m/ž) u Dugopolju. Prijaviti se možete najkasnije do 4.4. Potrebna je minimalno godina dana iskustva, a poslodavac plaća putne troškove, rad blagdanom i nedjeljom. Aplicirajte.

Tauzer – B traži sobaricu (m/ž). Mjesto rada su Mandre, otok Pag. Rok prijave je 17.4. Smještaj je osiguran, plaća i slobodni dani po dogovoru. Prednost imaju osobe sa iskustvom. Nudi se plaća do 7.000 kuna. Prijavite se.

Purex d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Splitu, radnika u pogonu klaonice i prerade mesa (m/ž) te administratora (m/ž) u mjestu Hrvace. Potrebno je više izvršitelja. Traži se minimalno srednja završena škola. Uvjeti su spremnost na timski rad, samostalnost u radu, dobro razvijene organizacijske vještine, savjesnost i upornost. Aplicirajte najkasnije do 27.3. Prijavite se ovdje.

Dolium d.o.o. traži komercijalista (m/ž) za Splitsko – dalmatinsku županiju i okolicu. Rok prijave je 28.3. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Traži se odgovornost, samomotiviranost, spremnost na rad u dinamičnom timu, fleksibilnost, spremnost na učenje i edukaciju. Aplicirajte.

Falkensteiner zapošljava u Punatu: asistent voditelja recepcije (m/ž), recepcionar (m/ž), asistent voditelja domaćinstva (m/ž). Rok prijave je 5.4. Traži se srednjoškolska stručna sprema hotelijerskog smjera, odlične komunikacijske vještine i radno iskustvo od minimalno godinu dana. Nude se dodatna usavršavanja u Falkensteiner Akademiji. Prijavite se na linku.

Joker fitness d.o.o. traži djelatnika službe za održavanje trgovačkog centra (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 31.3. Potrebna je vrijedna, marljiva i odgovorna osoba. Glavne su odgovornosti čišćenje i održavanje trgovačkog centra Joker te rukovođenje stroja za održavanje centra. Svi zainteresirani prijavite se putem linka.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,