Gospodarstvo

Top 10 novih prilika za posao

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

Autor: Ivona Amidžić - 03.04.2020

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Telemax zapošljava prodavača (m/ž) u Makarskoj. Rok prijave je 11.4. Potrebna je srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika, a radno iskustvo nije potrebno. Poslodavac traži više osoba za rad. Provjerite detalje i aplicirajte.

Sedam IT zapošljava na novim pozicijama u Splitu: sistem inženjer za nadzor IT infrastruktura i usluga (m/ž), program inženjer specijalist u CRM odjelu (m/ž), presales inženjer za mrežne tehnologije (m/ž) i voditelj odjela sistemske integracije i kolaboracijskih sustava (m/ž). Poslodavac nudi učenje i razvijanje u timu vrhunskih stručnjaka, edukacije i certificiranje u tehnologijama bliskim području rada, fleksibilno radno vrijeme, poticajna primanja i napredak u skladu s rezultatima rada. Rok prijave je 19.4. Prijavite se.

Dan Küchen zapošljava djelatnika za prodaju (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 9.4. Potrebno je iskustvo u prodaji. Posao se sastoji od savjetovanja kupaca, projektiranja i prodavanja Dan Küchen kuhinja. Aplicirajte.

Petason d.o.o. traži skladištara (m/ž). Mjesto rada je Vranjic. Prijave su otvorene do 5.4. Traži se radno iskustvo od godine dana i srednja stručna sprema. Posao se sastoji od prijema i izdavanja robe te izrade popratne dokumentacije. Više o poslu ovdje.

Frizersko – trgovački obrt “Ankica ” zapošljava prodavača (m/ž) u Dugopolju. Prijaviti se možete najkasnije do 4.4. Potrebna je minimalno godina dana iskustva, a poslodavac plaća putne troškove, rad blagdanom i nedjeljom. Aplicirajte.

Brkan – Plano d.o.o. zapošljava pomoćnog radnika u skladištenju otpada (m/ž) i rukovatelja građevinskih strojeva (m/ž). Mjesto rada je Plano. Rok prijave je 30.4. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Gotošped d.o.o. traži vozača teretnog vozila s poluprikolicom (m/ž) u Solinu. Prijave su otvorene do 30.4. Potrebna je srednja školska sprema i radno iskustvo od godinu dana. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

Dom za starije i nemoćne osobe Lijepa Flora traži njegovatelja (m/ž) i medicinsku sestru ili medicinskog tehničara. Mjesto rada je Podstrana. Rok prijave je 26.4. Potrebno je više izvršitelja za rad. Traži se minimalno radno iskustvo od pola godine. Više na linku.

Ice cream group d.o.o. zapošljava na poziciji direktor prodaje sladoleda (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 25.4. Potrebno je radno iskustvo od pet godina te viša ili visoka stručna sprema. Očekuje se poznavanje tržišta sladoleda te poslovanja u impulsnim kategorijama/ kanalima distribucije. Detalje pronađite na linku.

Falkensteiner zapošljava u Punatu: asistent voditelja recepcije (m/ž), recepcionar (m/ž), asistent voditelja domaćinstva (m/ž). Rok prijave je 5.4. Traži se srednjoškolska stručna sprema hotelijerskog smjera, odlične komunikacijske vještine i radno iskustvo od minimalno godinu dana. Nude se dodatna usavršavanja u Falkensteiner Akademiji. Prijavite se na linku.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,