Gospodarstvo

Top 10 novih prilika za posao

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

Autor: Ivona Amidžić - 20.03.2020

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Tepih Centar d.o.o. traži prodavača u prodajnom centru (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 2.4. Potrebna je završena najmanje srednja škola, minimalno tri godine iskustva u prodaji opreme i proizvoda za uređenje doma, mogućnost samostalnog i odgovornog rada, osnovno znanje rada na računalu, rad u smjenama. Prijavite se ovdje.

Fina zapošljava djelatnika poslovnice/ referenta (m/ž) u mjestu Tisno. Rok prijave je 23.3. Zadaci na radnom mjestu su obavljanje poslova gotovinskog i bezgotovinskog platnog prometa, obavljanje trezorskih poslova, obavljanje mjenjačkih poslova i poslova maloprodajne kase i ostalo. Potrebno je šest do osam mjeseci radnog iskustva, a prednost donosi poznavanje poslova platnog prometa i iskustvo rada s klijentima. Prijavite se.

Dan Küchen zapošljava djelatnika za prodaju (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 9.4. Potrebno je iskustvo u prodaji. Posao se sastoji od savjetovanja kupaca, projektiranja i prodavanja Dan Küchen kuhinja. Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži kolorista (m/ž) i C# .NET developer (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Potrebni su organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh. Prijavite se.

Purex d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Splitu, radnika u pogonu klaonice i prerade mesa (m/ž) te administratora (m/ž) u mjestu Hrvace. Potrebno je više izvršitelja. Traži se minimalno srednja završena škola. Uvjeti su spremnost na timski rad, samostalnost u radu, dobro razvijene organizacijske vještine, savjesnost i upornost. Aplicirajte najkasnije do 27.3. Prijavite se ovdje.

Dolium d.o.o. traži komercijalista (m/ž) za Splitsko – dalmatinsku županiju i okolicu. Rok prijave je 28.3. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Traži se odgovornost, samomotiviranost, spremnost na rad u dinamičnom timu, fleksibilnost, spremnost na učenje i edukaciju. Aplicirajte.

Telemax d.o.o. traži u Makarskoj prodavača (m/ž). Potrebna je srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika, a radno iskustvo nije potrebno. Prijave su otvorene do 11.4. Potrebno je više osoba za rad. Aplicirajte putem linka.

Joker fitness d.o.o. traži djelatnika službe za održavanje trgovačkog centra (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 31.3. Potrebna je vrijedna, marljiva i odgovorna osoba. Glavne su odgovornosti čišćenje i održavanje trgovačkog centra Joker te rukovođenje stroja za održavanje centra. Svi zainteresirani prijavite se putem linka.

Smart design d.o.o. zapošljava arhitekta (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 31.3. Posao se sastoji od izrade i dizajna projekta u arhitekturi. Potražite kako aplicirati.

Tvornica kruha Zadar d.d. u potrazi je za slastičarem (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 3.4. Traži se više osoba za rad. Posao se sastoji od pripreme kolača i slastica. Potrebna je minimalno srednjoškolska razina obrazovanja. Više na linku.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,