Gospodarstvo

Traže se radnici! – Izašao novi popis radnih mjesta

Tko kaže da kod nas nema posla? Ovdje se traže radnici na sve strane

Autor: Ivona Amidžić - 07.02.2020

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

Restoran Manora zapošljava na poziciji pomoćni radnik u kuhinji (m/ž). Mjesto rada su Igrane. Poslodavac nudi smještaj i tri obroka. Plaća je do 8.000 kuna. Prijavite se najkasnije do 14.2. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo. Prijavite se.

Agencija Tempus Octo za klijenta zapošljava na otoku Hvaru: pomoćni kuhar/ slastičar (m/ž), kuhar/ grill majstor (m/ž), kuhar/ slastičar (m/ž), kuhar – rad s tavom (m/ž), osoba za prijem gostiju restorana (m/ž). Osigurani su smještaj i topli obrok. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Prijavite se i pogledajte ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Pepco traži voditelja trgovine (m/ž) i blagajnika/ prodavača (m/ž) za rad u Makarskoj. Aplicirati možete najkasnije s 14.2. Poslodavac nudi siguran posao i stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje, prijateljsku organizacijsku kulturu te popust za zaposlenike. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje, znanje rada na računalu i volja za rad s ljudima. Aplicirajte.

Bak d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u trgovini odjeće. Mjesto rada: Zadar, Vodice, Šibenik, Primošten, Split, Bol na Braču, Korčula. Potrebne su izvrsne komunikacijske sposobnosti i znanje engleskog jezika. Prijave su otvorene do 25.2. Prijavite se.

Metro Cash & Carry d.o.o. u potrazi je za sezonskim radnikom (m/ž). Rad se odvija u Splitu, Zadru i Dubrovniku. Posao se sastoji od izlaganja artikala i punjenja polica, praćenja evidencije isteka rokova, rada na blagajni i ostalo. Poslodavac omogućuje program obuke u počecima rada. Osigurane su naknade za noćni rad, praznike i nedjelje. Aplicirajte.

Dekra za privremeno zapošljavanje d.o.o. za potrebe klijenta traži skladištara (m/ž) u Splitu – Dugopolje i unapređivača prodaje (m/ž) za Dalmaciju. Rok prijave je 9.2. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Provjerite detalje poslova i prijavite se putem linka.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Šibeniku. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 12.2.

Studenac d.o.o. u potrazi je za viljuškaristom (m/ž) i skladištarem (m/ž) u Dugopolju. Za poslove je potrebna srednja stručna sprema. Aplicirajte najkasnije do 15.2. na linku.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava na poziciji prodavač/ blagajnik (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 19.2. Poželjno je radno iskustvo u trgovini, prednost i točnost u poslu, pouzdanost i ustrajnost, komunikativnost i ljubaznost te srednja stručna sprema trgovačkog ili sličnog smjera. Aplicirajte.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava u Zadru: radnik na održavanju sportskih terena/ vrtlar (m/ž), F&B manager (m/ž), dječji animator (m/ž), portir/ Bellboy (m/ž), Banquet Manager (m/ž), Fitness/ Yoga instruktor (m/ž) i ostalo. Prijavite se najkasnije do 21.2. Poslodavac traži relevantno radno iskustvo, edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca i aplicirajte ovdje.

Za dodatne poslove iz kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti