Gospodarstvo

Traže se radnici! Otvorena nova radna mjesta

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu poslova

Autor: Ivona Amidžić - 06.03.2020

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Tekstilpromet d.d. u potrazi je za voditeljem prodavaonice (m/ž) i prodavačem (m/ž) u Splitu. Potrebna je srednja stručna sprema ekonomskog, trgovačkog ili tekstilnog smjera, relevatno iskustvo u poslovima prodaje, ljubav prema modi i praćenje modnih trendova, komunikativnost i usmjerenost na kupce, odgovornost, pouzdanost, pozitivan pristup radu. Poslodavac nudi popuste za zaposlenike i stimulativna mjesečna primanja. Rok prijave je 12.3. Prijavite se.

Tempus Octo zapošljava glavnog kuhara/ Head Chefa (m/ž), pomoćnog kuhara/ slastičara (m/ž), kuhara/ grill majstora (m/ž), kuhara/ slastičara (m/ž), kuhara – rad s tavom (m/ž), pomoćnog radnika za pranje suđa (m/ž) i ostalo. Mjesto rada je otok Hvar. Potrebno je relevatno radno iskustvo. Za posao glavnog kuhara/ice nudi se plaća do 15.000 kuna. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se.

Zubak Grupa d.o.o. zapošljava referenta u poslovnici Rent a cara (m/ž) u mjestima Zemunik Donji i Čilipi. Rok prijave je 13.3. Posao obuhvaća upravljanje procesom iznajmljivanja i vraćanja vozila, rad u dinamičnom i prodajnom okruženju uz istodobno pružanje izvrsne usluge, učinkovito komuniciranje s klijentima i aktvnu prodaju dodatnih proizvoda i usluga i ostalo. Potrebna je proaktivna, vedra i odgovorna osoba, koja posjeduje vozačku dozvolu B dozvole te izvrsno poznaje engleski jezik. Aplicirajte.

Enterprise Rent-A-Car traži referenta rent-a-cara (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 10.3. Potrebni su znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Prednost donosi znanje njemačkog jezika i minimalno iskustvo od tri godine na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte.

Fashion Company d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Splitu i Zadru. Rok prijave je 15.3. Posao obuhvaća prodaju odjeće, obuće i modnih dodataka. Poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima, iskustvo u prodaji odjeće, poznavanje engleskog jezika, komunikativnost i snalažljivost, proaktivan stav u prodaji, predanost radu, sposobnost organizacije, poznavanje rada na računalu. Prijavite se putem linka.

Vox Branko d.o.o. zapošljava servisera ugostiteljske opreme (m/ž), servisera rashladne opreme (m/ž) i prodajnog predstavnika (m/ž). Mjesto rada je Split. Rok prijave je 5.3. Prednost imaju osobe sa iskustvom u radu. Potrebno osnovno znanje engleskog i njemačkog jezika. Prijavite se putem linka.

Emmezeta zapošljava na pozicijama: blagajnik (m/ž), prodavač (m/ž), dekorater (m/ž), skladištar (m/ž), stolar/ monter namještaja (m/ž), službenik u odjelu reklamacija (m/ž) u Zadru i Kaštel Sućurcu. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i prijatom okruženju, odlične međuljudske odnose i priliku za osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se najkasnije do 15.3. putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži glavnog blagajnika (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 10.3. Posao uključuje kontrolu, pripremu za knjiženje i knjiženje realiziranog dnevnog prometa VPC-a, praćenje uplata kupaca na žiro-račun veleprodajnog centra, praćenje manjkova i viškova blagajnica i ostalo. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poželjno ekonomskog usmjerenja te je poželjno dvije godine radnog iskustva na poslovima računovodstva ili slično. Prijavite se.

Lintea d.o.o. u potrazi je za pomoćnim radnikom u praonici rublja (m/ž). Mjesto rada je Vranjic. Prijave su otvorene do 28.3. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao se sastoji od punjenja i pražnjenja perilica rublja i sušilica rublja, utovara i istovara robe u kamion. Provjerite kako aplicirati.

Petnjik d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž) u Tučepima. Prijavite se najkasnije do 16.3. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća administracijske recepcijske poslove i komunikaciju s gostima. Potrebno je znanje engleskog i njemačkog jezika, a radno iskustvo je poželjno. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,