Gospodarstvo

Tražite li posao? Otvorena su ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

Autor: Ivona Amidžić - 10.09.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Fero-Term zapošljava voditelja poslovnice (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 13.9. Posao obuhvaća upravljanje svim procesima u poslovnici, odgovornost prema prodajnim rezultatima i troškovima, razvijanje poslovne strategije za povećanje broja kupaca, motiviranje, mentorstvo i slično. Uvjeti za zaposlenje jesu viša ili visoka stručna sprema ekonomskog smjera, dokazano uspješno iskustvo kao voditelj/ica maloprodajne trgovine te najmanje tri godine rada. Aplicirajte.

Metro zapošljava prodavače (m/ž), radnika na odjelu prijema robe (m/ž), tehničara na odjelu održavanja (m/ž) i Key Account Managera (m/ž). Lokacije rada su diljem Dalmacije, a prijave su otvorene do 21.9. Prijavite se.

Falkensteiner zapošljava na poziciji koordinator prodaje (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su strast za radom u turizmu i hotelskoj industriji, najmanje dvije godine radnog iskustva u aktivnoj hotelskoj prodaji, dodatno iskusto u hotelskom marketingu i implementaciji social media kanala, dobre organizacijske vještine, dobre prezentacijske i pregovaračke vještine i slično. Prijavite se.

Tepih Centar zapošljava prodavača u prodajnom centru (m/ž) te skladištara/montera (m/ž) za rad u Zadru. Rok prijave je 15.9. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, edukaciju, mogućnost napredovanja, rad u ugodnom okruženju te radni odnos na neodređeno vrijeme. Prijavite se.

Wasi d.o.o. traži prodavača u trgovini (m/ž). Mjesto rada je Trogir, a prijave su otvorene do 13.9. Uvjeti su poznavanje rada na blagajni, poznavanje rada s bezgotovinskim sredstvima plaćanja te ljubaznost i urednost. Aplicirajte ovdje.

CCC Hrvatska d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 15.9. Poželjno je radno iskustvo u prodaji, komunikativnost, ljubaznost, marljivost i sklonost timskom radu te dobre organizacijske i prodajne vještine. Aplicirajte.

Tempus Octo d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava domaćicu u vili (m/ž). Mjesto rada je Hvar, a prijave se zaprimaju do 20.9. Rad obuhvaća više poslova, od pomoći u kuhinji čišćenja soba i apartmana, kao i vile i njezine okoline. Traži se komunikativna, vedra osoba, spremna za rad u malom okruženju. Više na linku.

Sretna Maribela j.d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 20.9. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Lovreta Line, obrt, zapošljava bravara (m/ž) u Makarskoj. Rok prijave je 20.9. Posao obuhvaća sve bravarske poslove, elekro i MIG-MAG zavarivanje. Potrebno je najmanje godinu dana radnog iskustva. Više na linku.

Auto centar Vukman d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Kaštel Stari, a prijave su otvorene do 30.9. Posao obuhvaća popravak osobnih i kombi vozila u skladu sa pravilima struke. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,