Gospodarstvo

Tražite li posao? Otvorena su ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

Autor: Ivona Amidžić - 16.07.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!ž

KTC zapošljava recepcionara (m/ž), kuhara (m/ž), konobara (m/ž) i pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Makarska, a prijave su otvorene do 9.8. Poslodavac osigirava smještaj i hranu. Aplicirajte.

Strabag zapošljava poslovnog tajnika (m/ž) u Omišu. Rok prijave je 23.7. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Od kandidata se očekuju znanje engleskog i/ili njemačkog jezika u govoru i pismu, odlično poznavnje rada u MS Officeu, sistematičnost, pouzdanost, razvijene vještine planiranja i organiziranja i slično. Aplicirajte.

GE Renewable Energy traži novo pojačanje na poziciji Field Service Technician (m/ž). Posao se odvija u Dugopolju, Splitu i okolici, a prijave su otvovorene do 25.7. Od kandidata se očekuju odgovarajuća kvalifikacija i dokazano radno iskustvo, upoznatost s testnom opremom i procedurama, računalna pismenost te odlično poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava hotelijersko turističkog djelatnika (m/ž). Mjesto rada je Hvar, a prijave su otvorene do 23.7. Poslodavac nudi besplatan smještaj u prostoru hotela, dva topla obroka dnevno, ugodnu, dinamičnu i pozitivnu atmosferu, stabilna i stimulativna primanja, mogućnost napredovanja i usavršavanja. Prijavite se.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Sinju. Prijavite se najkasnije do 25.7. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

Kamp Šimuni d.o.o. zapošljava na pozicijama konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i kuhar (m/ž). Mjesto rada su Kamp Šimuni na otoku Pagu. Potrebna je srednja stručna sprema, poznavanje minimalno jednog stranog jezika, odgovornost, vedrina, marljivost i sposobnost rada u timu. Smještaj i hrana su osigurani. Prijavite se.

Dolex d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž) u Poličniku. Prijave su otvorene do 24.7. Od kandidata se traži samostalnost, savjesnot, odgovornost i preciznost u radu, a poželjno je da kandidat ima uvjerenje za upravljanje viličarom. Aplicirajte.

Gringo trgovački obrt zapošljava prodavača (m/ž) u Trogiru. Prijave su otvorene do 18.7. Posao podrazumijeva prodavanje na štandu suvenira. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije potrebno. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Ustanova za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju Vita zapošljava medicinsku sestru ili tehničara (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 9.8. Potrebno je posjedovati licencu komore medicinskih sestara. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potražite više na linku.

du (m/ž). Lokacija rada je Sutivan, a prijave su otvorene do 23.7. Posao podrazumijeva rukovanje užetima, lancima i sidrima na brodu, čišćenje i održavanje palube. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac omogućuje smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,