Gospodarstvo

Tražite posao? Donosimo novitete iz posao.hr “kuhinje”

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Autor: Ivona Amidžić - 10.04.2020

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Verified Diagnosis j.d.o.o. zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 3.5. Prednost imaju kandidati s objavljenim znanstvenim radovima i kliničkim iskustvom. Posao se sastoji od provedbe znanstvenog istraživanja, savjetovanja u vezi sa zahtjevima dentalne struke, savjetovanja u izradi aplikacije i ostalo. Aplicirajte.

Deltron d.o.o. zapošljava voditelja ljudskih potencijala (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 11.4. Potrebna je visoka stručna sprema psihologije, odnosno humanističkog ili društvenog smjera. Traži se značajno radno iskustvo u području ljudskih resursa, izražene organizacijske sposobnosti, sistematičnost u radu i vještine vođenja, vozačka dozvola B kategorije. Potrebna je sklonost pomaganju kolegama i timskom radu, analitičnost i proaktivnost, pedantnost, objektivnost i pouzdanost. Prijavite se.

Telemax zapošljava prodavača (m/ž) u Makarskoj. Rok prijave je 11.4. Potrebna je srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika, a radno iskustvo nije potrebno. Poslodavac traži više osoba za rad. Provjerite detalje i aplicirajte.

Sedam IT zapošljava na novim pozicijama u Splitu: sistem inženjer za nadzor IT infrastruktura i usluga (m/ž), program inženjer specijalist u CRM odjelu (m/ž), presales inženjer za mrežne tehnologije (m/ž) i voditelj odjela sistemske integracije i kolaboracijskih sustava (m/ž). Poslodavac nudi učenje i razvijanje u timu vrhunskih stručnjaka, edukacije i certificiranje u tehnologijama bliskim području rada, fleksibilno radno vrijeme, poticajna primanja i napredak u skladu s rezultatima rada. Rok prijave je 19.4. Prijavite se.

Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Zadru, Makarskoj, Supetru i Biogradu. Prijave su otvorene do 15.4. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci u zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se ovdje.

Mlinar traži prodavača (m/ž) u Trogiru. Potrebno je: srednja stručna sprema i spremnost na rad u smjenama, noćni rad, rad vikendom i praznicima. Poslodavac nudi poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu, osigurava radnu odjeću i obuću te deterdžent za pranje i ostalo. Rok prijave je 11.4. Prijavite se.

Akropolis d.o.o. zapošljava tesara (m/ž), pomoćnog građevinskog radnika (m/ž), bagerista (m/ž) i zidara (m/ž). Mjesto rada je Split i okolica. Prijavite se do 16.4. Poslodavac osigurava smještaj. Prijavite se putem linka.

Laguna Trade d.o.o. zapošljava servisera – mehaničara (m/ž) u Rogoznici. Rok prijave je 2.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Obavezno je znanje engleskog jezika, a poželjno i znanje njemačkog jezika. Provjerite detalje ovdje.

Visoko potkrovlje d.o.o. traži vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Split. Prijave su otvorene do 1.5. Potrebna je vozačka dozvola C kategorije. Traži se minimalno pet godina radnog iskustva, ali nije uvjet. Prednost imaju kandidati s radnim iskustvom. Potražite kako aplicirati putem linka.

Frigomotors d.o.o. zapošljava samostalnog računovođu (m/ž) u Dugopolju. Rok prijave je 30.4. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana. Posao se sastoji od samostalnog obavljanja računovodstvenih poslova, vođenja poslovnih knjiga i evidencija, knjiženja računovodstvenih dokumenata, kontrole računovodstvene dokumentacije i slično. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema ekonomskog smjera, dobro poznavanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije i poznavanje rada MS Office paketa. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,

Vezane vijesti