Gospodarstvo

Tražite posao? Donosimo sjajan izbor!

ZAPOŠLJAVAJU: Strabag, Falkensteiner, Tifon – odlični uvjeti, još bolja zarada!

Autor: Ivona Amidžić - 10.07.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Strabag d.o.o. za potrebe svojih pogona u Splitu i Zadru traži voditeljicu/voditelja betonare i prodaje. Zadaci koji očekuju odabranu osobu uključuju prodaju i naplatu transportnog betona i srodnih usluga, kao i praćenje tržišta betona, izradu ponuda, svakodnevne kontakte s postojećim i potencijalnim kupcima. Ukoliko ste zainteresirani, svoju natječajnu dokumentaciju možete poslati putem linka.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, zapošljava voditelja kampa (m/ž) u novootvorenom Premium kampu u Zadru. Vaše će odgovornosti uključivati planiranje, organizaciju i nadzor kampa visoke kategorije. Potrebna vam je diploma iz hotelskog menadžmenta ili iz više hotelijerske škole, kao i minimalno 3 godine iskustva u vođenju kampa ili rezidencijalnog naselja s popratnim sadržajima. Nudi vam se mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji – prijavite se. 

Otok Gromela Dalmacija d.o.o. zapošljava na 5 pozicija u Mirci, naselju u Supetru na otoku Braču. Potrebni su kadrovi: pomoćni kuhar (m/ž), recepcioner (m/ž), spremačica (m/ž) i brojni drugi. Iz apartmana Gromela pruža se prekrasan pogled na Brački kanal i Split u daljini, a čim otvorite vrata balkona, sobu će vam ispuniti umirujući zvuk valova i čarobni mirisi mora. Svega desetak metara od apartmana prostire se pješčana plaža skrivena u hladovini borova. Ako želite spojiti ugodno s korisnim, svakako aplicirajte na jedan od ponuđenih natječaja.

Tifon d.o.o., u Jasenicama (Obrovac) zapošljava prodavača (m/ž)  koji će se baviti prodajom naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta. Ako imate SSS (poželjno trgovačkog ili ekonomskog smjera), krase vas komunikacijske vještine, pozivitan stav i proaktivnost i inovativnost, a poznajete MS Office alate – prijavite se.

Profesio d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju, za svog klijenta traži 4 motivirane i odgovorne osobe na poziciji: pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Zadru. Zaprimat ćete ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, radit ćete sa strojem za prihvat ambalaže, izrađivat ćete izvještaje. Provjerite detalje prijave na linku.

Proauto PSC d.o.o., tvrtka je čija je osnovna djelatnost održavanje, popravak te prodaja novih i rabljenih vozila. Trenutno u Splitu zapošljava na čak 5 pozicija. Traže se autoelektričar (m/ž), prodavač vozila (m/ž) i brojni drugi djelatnici. Provjerite sve raspoložive pozicije i prijavite se do prvog u kolovozu.

Manpower za klijenta zapošljava trgovca (m/ž) u Zadru i u Biogradu (kamp Soline). Osnovna zadaća bit će vam prodaja pekarskih proizvoda u pekarnici, rad na blagajni i održavanje radnog prostora čistim i urednim. Od odabrane osobe očekuje se odgovornost u radu, ljubaznost, znanje stranih jezika (prednost), iskustvo rada na blagajni i mogućnost smjenskog rada. Ako se uklapate u natječaj, kliknite na brzu prijavu.

Dekada komunikacije dio je grupacije ISG (International Service Group) koja vrši usluge zapošljavanje u cijeloj Europi i širom svijeta. Za svog klijenta Austriacard traži osobe za rad na poziciji: Key account manager (m/ž), za Hrvatsku i Sloveniju. Od vas se očekuje lokalna briga o kupcima i praćenje prodajnih ciljeva na razini kupca i prodajnog područja, kao i priprema prijedloga te pregovaranje o cijenama i ugovorima. Također, i pronalaženje i realizacija potencijalnih kupaca i tržišta, kao i stjecanje klijenata. Prijavite se brzom prijavom!

Roto Dinamic d.o.o. zapošljava vozača dostavljača C kategorije (m/ž) u Zagrebu, Poreču, Dubrovniku i Zadru. Nudi vam se rad u timu koji je otvoren i uvijek spreman pomoći. Ako tragate za mogućnošću gdje ćete pokazati svoje znanje i vještine, svakako provjerite ovaj oglas za posao.

Proakustik security d.o.o., tvrtka je koja je već 30 godina prisutna na tržištu kao jedan od lidera na polju tehnologija za tehničku zaštitu i slične napredne tehnologije. U svoj tim pridružuje terenskog komercijalista za područje Dalmacije (m/ž). Vaše odgovornosti uključuju svakodnevne neposredne kontakte s kupcima u regiji, pronalaženje novih kupaca i održavanje kontakta s postojećim, vođenje i proširivanje vlastite baze kupaca te izvještavanje o ostvarenim rezultatima i poduzetim radnjama. Ako ste motivirani za prijavu, kliknite na link.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,