Gospodarstvo

Tražite posao? Otvorena su ova radna mjesta…

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Autor: Ivona Amidžić - 16.09.2020

Iskoristite potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Cammeo zapošljava vozače (m/ž) na području Zadra. Rok prijave je 24.9. Poslodavac nudi mogućnost zarade do 10.000 kuna. Uvjeti su 21+ godina, vozačka dozvola B kategorije, aktivni vozač / ica te volja za rad s ljudima. Prijavite se.

HSG Kariera za potrebe klijenta traži vozača / dostavljača C kategorije (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok prijave je 4.10. Očekuje se posjedovanje vozačke dozvole C kategorije, KOD 95 i digitalne kartice. Poslodavac nudi isplaćene putne troškove i dnevnice, mogućnost dugotrajnog zapošljavanja i ostalo. Aplicirajte.

Palić metal j.d.o.o. traži web dizajnera (m/ž). Mjesto rada je Kistanje, a rok prijave 11.10. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo nije važno. Posao se sastoji od web dizajna i izrade Internet stranica. Više na linku.

Tim d.o.o. zapošljava zidara (m/ž). Mjesto rada je Benkovac, a rok prijave 25.9. Potrebno je minimalno iskustvo od godine dana i minimalno završena osnovna škola. Provjerite više ovdje.

KFC zapošljava u Splitu i Zadru na pozicijama djelatnik u restoranu (m/ž) i voditelj smjene (m/ž). Poslodavac osigurava dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme i dodatnu stimulaciju na plaću. Rok prijave je 21.9. Prijavite se.

Salona Var d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž). Mjesto rada je Solin, a rok prijave 11.10. Traži se radno iskustvo od dvije godine. Posao se sastoji od zavarivačkih radova. Više o poslu ovdje.

Actum za potrebe klijenta traži samostalnog kuhara (m/ž) i konobara (m/ž) u Dalmaciji. Rok prijave je 21.9. Za poslove je uvjet završena ugostiteljska škola i /ili radno iskustvo dvije godine, znanje engleskog jezika i samostalnost u poslu. Aplicirajte ovdje.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama Service Technician (m/ž) u Drnišu i Lead Technician (m/ž) u Korlatu. Traži se elektrotehnička ili mehanička struka, minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, dobro znanje engleskog jezika. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Mesna industrija Šakić traži mesare (m/ž) za rad u Splitu. Rok prijave je 13.10. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Provjerite detalje ovdje.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži samostalnog komercijalista za ključne kupce (m/ž). Lokacija rada je Zadar, a rok prijave 30.9. Uvjeti su ekonomska ili tehnička struka, izvrsno poznavanje rada u MS Office programu, napredno znanje talijanskog ili njemačkog jezika te engleskog jezika u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije. Prednost donosi radno iskustvo od najmanje dvije godine na sličnim ili istim poslovima te poznavanje sustava upravljanja kvalitetom. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,