Gospodarstvo

Tražite posao? Otvorena su ova radna mjesta…

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Autor: Ivona Amidžić - 23.10.2020

Iskoristite potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 28.10. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Prijavite se.

Metro zapošljava voditelja odjela voća i povrća (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 30.10. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, tri godine radnog iskustva, iskustvo u vođenju tima, orijentiranost prema kupcu i posjedovanje prodajnih vještina. Aplicirajte.

Filius d.o.o. zapošljava rukovatelja bagerom / strojara (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok prijave je 27.10. Nudi se plaća do 10.000 kuna, a organizirani su hrana i prijevoz do gradilišta. Aplicirajte putem linka.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Sinja. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Gromela centar zapošljava diljem Dalmacije rukovoditelja građevinskim strojevima / kranista (m/ž), armirača – majstora (m/ž), tesara – majstora (m/ž), zidara – majstora (m/ž). Poslodavac nudi stimulativna primanja, smještaj i hranu. Rok prijave je 29.10. Prijavite se.

Rudan d.o.o. traži F&B managera (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 31.10. Posao obuhvaća organizaciju cjelokupnog poslovanja u restoranu i barovima, nadzor i usklađivanje istog po potrebi, analize cijena odjela hrane i pića, izradu i koordinaciju marketinških i promotivnih aktivnosti odjela. Više na linku.

Brodograđevna industrija Split d.d. traži znanstvenog istraživača (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 30.10. Potrebno je više izvršitelja. Uvjeti su završen poslijediplomski studij, odnosno doktorski studij brodogradnje i pomorske tehnike, strojarstva, elektrotehnike i slično, napredno znanje engleskog jezika i računalna pismenost. Provjerite više ovdje.

Temperament d.o.o. zapošljava administratora prodaje i nabave (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok prijave je 31.10. Potrebne su organizacijske vještine, usmjerenost kupcu, balans nabave i prodaje robe, praćenje i pisanje ponuda, te korištenje MS Office paketa. Poželjno je iskustvo u prodaji tehničke robe, ali nije uvjet. Provjerite detalje ovdje.

Maraš d.o.o. zapošljava voditelja prodaje (m/ž). Mjesto rada su Vrsi, a rok prijave je 30.10. Posao se sastoji od kontakta s kupcima, izrade ponuda, prodaje proizvoda i usluga, obavljanja administrativnih proizvoda vezanih uz prodaju i narudžbu i slično. Traži se jednogodišnje radno iskustvo. Više na linku.

Agencija MD d.o.o. traži stručnjaka za izradu projekata (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 14.11. Posao se sastoji od izrade projekata financiranih iz EU i bespovratnih sredstava. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, srednja stručna sprema i poznavanje engleskog jezika. Više o poslu ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,