Gospodarstvo

Tražite posao? Otvorena su ova radna mjesta…

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Autor: Ivona Amidžić - 14.08.2020

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

 

Dupin d.o.o. zapošljava poslovođu trgovine (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 14.8. Potrebno je radno iskustvo od tri godine, kao i smisao za prodaju i komunikaciju s kupcima. Prijavite se.

Collagen d.o.o. traži kozmetičara (m/ž), a mjesto rada je Split. Rok prijave je 31.8. Potrebna je srednja stručna sprema. Traži se osoba željna napredovanja i usavršavanja u svom poslu. Provjerite više ovdje.

Eko Taxi zapošljava na pozicijama vozač (m/ž) i dispečer u pozivnom centru (m/ž). Mjesto rada je Split. Za poslove su potrebne komunikacijske vještine, vozačka dozvola B kategorije i sklonost timskom radu. Aplicirajte.

Dolex d.o.o. traži dispečera teretnih vozila (m/ž) i koordinatora servisne radionice (m/ž). Mjesto rada je Solin, a rok prijave 28.8. Poslodavac nudi rad u stabilnoj firmi, redovita i stimulativna primanja te mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Prijavite se.

Total ING d.o.o. zapošljava zidare (m/ž) u Zadru (m/ž). Rok prijave je 31.8. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se radno iskustvo od dvije godine, a poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Workforce za potrebe klijenta traži specijalista dermatovenerologije (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 27.8. Potrebna je specijalizacija iz područja dermatovenerologije, odobrenje za samostalan rad i uredno članstvo u HLK. Poslodavac nudi vrhunske uvjete rada i radno okruženje u mladom i proaktivnom timu, kontinuiranu edukaciju i znanstveno napredovanje. Prijavite se ovdje.

San Antonio, obrt za ugostiteljstvo, zapošljava kuhara u Šibeniku (m/ž). Rok prijave je 15.8. Posao obuhvaća pripremu svih vrsti jela. Više na linku.

Dalma Brzet d.o.o. zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Omiš, a rok prijave 15.8. Poslodavac osigurava smještaj. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Posao obuhvaća pomoćne poslove u kuhinji. Više o poslu ovdje.

Finesa Cordis traži voditelje stroja (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Mjesto rada je Zadar, a rok prijave 31.8. Uvjet je položen stručni ispit za upravitelja stroja na ribarskom brodu. Potražite detalje ovdje.

Voda art d.o.o. zapošljava instalatera kućnih instalacija (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 15.9. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine. Provjerite više ovdje.

Sretno kanditatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,