Gospodarstvo

Tražite posao? Otvorena su sva ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

Autor: Ivona Amidžić - 28.05.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Manpower za potrebe klijenta traži skladišnog radnika/komisionara (m/ž) u Dugopolju. Prijave su otvorene do 4.6. Potrebna je NKV ili srednja stručna sprema, a iskustvo rada na sličnim poslovima je prednost. Traži se visoka razina odgovornosti i pedantnosti u obavljanju zadataka. Prijavite se.

Falkensteiner traži novo pojačanje na pozicijama Marketing Manager (m/ž), Content Marketing Manager (m/ž) i agent u rezervacijskom centru (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Od kandidata se očekuju dvije do tri godine iskustva, izvrsno poznavanje područja rada, vrsno poznavanje i strast za turizam i hotelsku industriju te obvezno znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje, timski rad te dodatna usavršavanja. Aplicirajte.

McDonald’s zapošljava radnika u restoranu (m/ž) u Šibeniku. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, osiguran prijevoz, božićnicu i regres, mogućnost dodatne stimulacije na plaću, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom, te za prekovremeni rad, mogućnost napredovanja kroz 4 do 6 mjeseci, isplatu dara djetetu do 15.godine. Prijavite se najkasnije do 30.5. putem linka.

Residence Grupa zapošljava kuhara (m/ž) u Vodicama, u Hotelu Nikola. Prijave su otvorene do 15.6. Posao obuhvaća koordinaciju kuharskog osoblja u svrhu učinkovitog i kvalitetnog funkcioniranja kuhinje, razvijanje recepata u skladu s trendovima, prilikama i okruženjem te izbor dnevnih i tjednih menija i specijaliteta. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprema ugostiteljsko-kuharskog usmjerenja, minimalno godina dana radnog iskustva te poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Metro zapošljava sezonskog radnika (m/ž) u Splitu i Zadru. Rok prijave je 2.6. Od kandidata se očekuju ljubaznost prema kupcu i kolegama, spremnost za učenje, urednost, točnost, snalažljivost i fleksibilnost. Poslodavac omogućuje program obuke, naknade za noćni rad/praznike/nedjelje te popuste. Aplicirajte.

Rottex d.o.o. zapošljava skladištara/ dostavljača (m/ž) na području Dalmacije. Prijave su otvorene do 31.5. Posao obuhvaća slaganje i dostavu neprehrambene robe po narudžbama kupaca. Nudi se početna plaća od 6.000 kuna s mogućnošću rasta. Prijavite se.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava referenta komercijalne operative (m/ž) u Zadru. Prijave se zaprimaju do 31.5. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema poželjno ekonomskog smjera, radno iskustvo od najmanje dvije godine na sličnim ili istim poslovima, a prednost je poznavanje sustava upravljanja kvalitetom. Poslodavac pruža dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, mogućnost brzom napredovanja i osobnog razvoja, stabilan posao i konkurentnu plaću. Prijavite se.

Tempus Octo za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama roštilj majstor (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), kuhar za rad na roštilju (m/ž), kuhar (m/ž), kuhar/ sous chef (m/ž). Mjesto rada je Stari Grad ili Grad – Hvar. Poslodavac nudi rad u profesionalno opremljenom restoranu, ugodnu radnu atmosferu, rad u smjeni, osiguran smještaj, topli obrok i radnu odjeću. Prijavite se.

Televizija Jadran d.o.o. zapošljava TV realizatora/video montažera (m/ž), video montažera (m/ž) i video snimatelja (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 21.6. Potrebno je poznavanje rada s video kamerama i minimalno radno iskustvo od dvije godine. Posao obuhvaća sudjelovanje u proizvodnji audiovizualnih medijskih sadržaja i obrađivanje istih, prilagođavanje medijskih sadržaja z apohranu i distribuciju, grafičko opremanje medijskih sadržaja i slično. Provjerite više ovdje.

Da ljepoti d.o.o. zapošljava masera (m/ž). Mjesto rada je Makarska, a prijave su otvorene do 31.5. Potrebne su tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, znanje engleskog jezika, radno iskustvo u spa hotelima visoke kategorije ili kruzerima. Poslodavac nudi dodatnu stimulaciju na plaću, plaćen smještaj i hranu. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,