Gospodarstvo

Tražite posao? Otvorena su sva ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

Autor: Ivona Amidžić - 09.04.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Kamp Šimuni d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž) na otoku Pagu. Rok prijave je 19.4. Posao obuhvaća istovar robe i ambalaže, smještanje, sortiranje, izdavanje robe i vođenje evidencije. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Potrebne su marljive osobe, poželjno sa iskustvom. Aplicirajte.

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž) u Omišu. Dužnosti uključuju posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora, zaprimanje robe, ljubaznost prema kupcima. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Prijavite se najkasnije do 15.4.

Ludwig Pfeiffer Hoch-und Tiefbau GmbH & Co. zapošljava administratora na projektu (m/ž) u Ninu. Rok prijave je 9.4. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se radno iskustvo od godinu dana i viša ili visoka stručna sprema. Posao obuhvaća podršku u administrativnom vođenju projekta, koordinaciju prikupljenih podataka i dokumentacije od svih uključenim partnera, interno izvještavanje i slično. Provjerite više ovdje.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava voditelja smjene u kuhinji (m/ž), kućnog majstora – vodoinstalatera (m/ž), konobara – A la carte (m/ž), kuhara – A la carte (m/ž), šefa kuhinje (m/ž), slastičara (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), glavnog barmena (m/ž). Posao se odvija u Bolu, Breli, Supetru, Tučepima i Starigradu Paklenica. Provjerite uvjete te ostale poslove ovog poslodavca putem linka.

Tropic, obrt za ugostiteljstvo, zapošljava slastičara za proizvodnju sladoleda (m/ž) u Makarskoj. Prijave su otvorene do 30.4. Posao podrazumijeva proizvodnju i pripremu sladoleda, održavanje higijene radne jedinice i inventara. Traži se srednja stručna sprema. Više na linku.

Romana d.o.o. zapošljava u Makarskoj: voditelj tehničke službe i održavanja (m/ž), voditelj IT-a (m/ž), voditelj domaćinstva (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 11.4. Poslodavac pruža zasnivanje radnog odnosa na neodređeno nakon probnog roka, iznadprosječna primanja, mogućnost osiguravanja smještaja ili participacije u troškovima stanovanja, topli obrok te mogućnost napredovanja. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava servisera radnih strojeva (m/ž). Mjesto rada je Split, a posao se odvija na terenu. Prijave su otvorene do 15.4. Posao obuhvaća održavanje i popravke radnih strojeva, zamjenu neispravnih dijelova, rad na terenu, komunikaciju s klijentima te brigu o alatu i drugoj opremi. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, odnosno KV, tehničkog usmjerenja te iskustvo u sličnim poslovima od barem jedne godine. Prijavite se.

Oblikovanje prostora d.o.o. traži projektanta – tehničkog crtača (m/ž) za rad u Splitu. Prijave su otvorene do 19.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te godinu dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Posao obuhvaća projektiranje u izradi ALU i PVC stolarije. Više na linku.

Control Project d.o.o. zapošljava elektrotehničara / eletkričara (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 30.4. Posao podrazumijeva postavljanje električnih instalacija jake i slabe struje. Potrebno je iskustvo na traženim poslovima i spremnost na terenski rad po potrebi. Više na linku.

Studenac d.o.o. traži poslovođe prodavaonica (m/ž) u Pirovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 11.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Radni zadaci uključuju osiguravanje neometanog rada prodavaonice, vođenje svih evidencija o zaposlenicima, prijem robe u prodavaonicu i ostali administrativni poslovi. Potrebna je godina dana radnog iskustva. Provjerite više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,