Gospodarstvo

Tražite posao? Provjerite koji su aktivni poslovi na tržištu rada

Vrijeme nikoga ne čeka, ne čekajte ni vi! Zgrabite svoj idealan posao odmah!

Autor: Ivona Amidžić - 05.09.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Hrvatski registar brodova zapošljava tajnika/cu u Glavnom uredu u Splitu. Potrebna vam je srednja stručna sprema, dvije godine iskustva te znanje engleskog jezika (B2 razina) i osnovna izobrazba za uporabu računala. Ako imate sve navedeno, savjetujemo da kliknete na link i javite se na ovaj natječaj.

Manpower, za klijenta, traži osobu za popunu pozicije: inženjer (m/ž) u Splitu i okolici. Opis posla uključuje aktivno pronalaženje građevinskih projekata i ugovaranje specijaliziranih građevinskih radova, naplatu radova, stvaranje dugoročne suradnje s vodećim investitorima te postizanje liderske pozicije na tržištu. Provjerite koje kvalifikacije trebate kako biste udovoljili ovom poslodavcu i aplicirajte na vrijeme.

Luogo d.o.o. traži vozača B kategorije (m/ž) u Splitu. Posao obuhvaća obavljanje usluga prijevoza putnika kombijem (7+1) prema nalogu. Radi se 6 dana u tjednu uz jedan slobodan dan, a posao se obavlja prema unaprijed dogovorenom rasporedu. Početak rada planira se od 01.11. Provjerite posebne pogodnosti poslodavca i način prijave na linku. 

Joker fitness d.o.o. traži educiranog fintess trenera (m/ž) za rad u teretani s klijentima svih kategorija. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema (bacc trenerske struke ili prof. kineziologije), visoka razina komunikativnosti, energičnosti, pozitivan stav prema radu te poznavanje teorije treninga, prehrane, dodataka prehrani i općenito anatomije. Ako se pronalazite u oglasu, aplicirajte do 15.09.

Falkensteiner Hotel & Residences ima 4 raspisane pozicije u Zadru. Bilo da ste sobarica (m/ž), konobar (m/ž), pomoćni kuhinjski radnik (m/ž) ili pomoćnik voditelja tehničkog održavanja (m/ž), imate priliku dobiti posao. Provjerite koje uvjete zahtjeva ovaj poslodavac i prijavite se na vrijeme.

CCC, uspješan poljski modni brand koji se bavi proizvodnjom obuće, torbi i dodataka, zapošljava prodavače (m/ž) u Šibeniku. Ako imate smisao za modu, iskustvo u prodaji modnih artikala, krase vas odlične prodajne vještine, a rezultati prodaje vaš su izazov, ovo je idealan posao za vas – prijavite se. 

Tvrtka Deltron d.o.o. osnovana je 1995. godine, a danas je jedan od lidera u poslovima inženjeringa, graditeljstva, prodaje, montaže i održavanja klimatizacijske i ventilacijske opreme u Republici Hrvatskoj te u Bosni i Hercegovini. Poziva sve zainteresirane kandidate da im se pridruže na radnom mjestu: suradnik/ca u tehničkom odjelu – Dipl. Ing. strojarstva. Mjesto rada je Split, pa ukoliko ste zainteresirani sve potrebne detalje potražite u oglasu za posao. 

Medika, najstarija i vodeća veledrogerija u Hrvatskoj, traži novog člana za radno mjesto: skladišni radnik (m/ž), na određeno vrijeme  u Zagrebu i u Splitu. Očekuju vas svi poslovi robne manipulacije, pakiranje robe, priprema robe za otpremu te nadzor robe na stanju. Ako imate SSS, precizni ste i brzi u poslu, a odgovornost vam je jača strana – aplicirajte već danas.

Ancient Tours d.o.o. traži animatore turističkog programa na vanjskom terenu. Radi se u izazovnom okruženju, samostalno, no s kolegama na istom terenu. Minimalna razina obrazovanja je srednja škola, a potrebno je i poznavanje jednog stranog jezika te brzo i efikasno snalaženje na poslu. Poslodavac nudi priliku za dokazivanje, a sukladno tome nudi i bolju plaću. Radno iskustvo je poželjno, no nije uvjet – prijavite se. A ukoliko vas više zanima pozicija turističkog vodiča na engleskom jeziku, provjerite više detalja na linku.

posao.hr, za klijenta, zapošljava voditelja malog hotela s kafićem i restoranom (m/ž) u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Upravljate ćete svakodnevnim radom kafića, izdavat ćete sobe (12) i apartmane (3) te upravljati timom od 5 zaposlenika. Također, očekuju vas i marketinški poslovi, poslovi oglašavanja na booking portalima (Booking.com, Airbnb.com itd.). Ako ste spremni na sve izazove koje ova pozicija nudi, aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti