Gospodarstvo

U novu godinu s novim prilikama: Poslovi i za kandidate bez iskustva!

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Autor: Ivona Amidžić - 08.01.2021

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Na njihovoj stanici je trenutno više od 1.500 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo ovotjednu TOP ponudu poslova iz Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije.

Workforce, regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, za svojeg klijenta — traži voditelja servisa (m/ž) u okolici Splita. Novozaposlena osoba bit će zadužena za brigu o zadovoljstvu klijenata, kontrolu rada osoblja, obuku osoblja na terenu, izvještavanje nadređenih, itd. Očekuje se da imate SSS tehničkog usmjerenja, znanja vezana za hidrauliku i pneumatiku, iskustvo u sličnim poslovima i u vođenju ljudi, znanje engleskog jezika, vozačku dozvolu, te da se snalazite u radu na računalu. Poslodavac Vam nudi sigurna i stimulativna primanja, priliku za rast i razvoj, službeno vozilo, ali i brojne druge benefite. Za prijavu na ovaj natječaj, otvoren do 15.01. kliknite na poveznicu.

Croatia Yachting, jedna od vodećih tvrtki u nautičkom sektoru u Hrvatskoj traži voditelja financija i računovodstva (m/ž), voditelja marketinga (m/ž), specijalista za digitalni marketing i društvene mreže (m/ž), te agenta za najam jahte (m/ž). Poslodavac cijeni entuzijazam i zalaganje, potiče svakog pojedinca da pokaže svoje sposobnosti i potencijal usmjeren prema ostvarenju poslovnog uspjeha, a dobre rezultate nagrađuje! Zainteresirani ste? Za detalje o pojedinačnim pozicijama i prijavu, kliknite ovdje.

Pit Bull d.o.o. traži zaštitara s licencom (m/ž) u Vodicama. Glavni uvjet je trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje. Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije, valjan liječnički pregled, te posjedovati zaštitarsku licencu. Postoji mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Poduzeće Struktura iz Biograda na Moru planira zaposliti diplomiranog inženjera arhitekture (m/ž). Potrebno je napredno znanje rada u AutoCAD-u, MS Excelu, MS Wordu, te drugim srodnim programima. Radno iskustvo je prednost, ali se ne očekuje! Poslodavac osigurava ugovor na neodređeno, i to nakon odrađenog probnog roka od 3 mjeseca. Poželjan je vozački ispit B kategorije. Detalji dostupni ovdje.

Adventure Charter traži radnika u charter bazi (m/ž). Mjesto rada je općina Sukošan. Minimalna tražena razina obrazovanja je SSS. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za opremanje brodova, održavanje i primopredaju brodova, sitne popravke na brodovima i za obavljanje drugih srodnih poslova. Morate znati engleski ili njemački jezik. Radno iskustvo je poželjno, no u obzir dolaze i kandidati bez iskustva. Više na linku.

Modul Auto d.o.o. zapošljava autolimara (m/ž) za popravak osobnih i gospodarskih vozila marke Ford. Rok prijave je 11.01. Nudi se ugovor na neodređeno. Poslodavac od kandidata očekuje da ima završenu trogodišnju srednju školu, te je spreman zaposliti i osobu bez radnog iskustva. Kontakt informacije za prijavu možete pronaći ovdje.

Vonpharma HR d.o.o. traži prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) za područje Dalmacije. Rok prijave je 10.01. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, a prednost je obrazovanje prirodoslovnih znanosti. Očekuje se poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Idealan kandidat je kreativan, samoinicijativan, neovisan, organiziran, proaktivan. Potrebno je najmanje pola godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Aplicirajte na linku.

Strabag d.o.o. u naselju Bokanjac (Zadar) traži građevinskog poslovođu (m/ž), inženjera na gradilištu (m/ž), geodeta (m/ž), poslovnog tajnika (m/ž) i rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Zainteresirani ste za neku od prethodno navedenih pozicija? Kliknite ovdje za više informacija.

Novak Graditeljstvo d.o.o. zapošljava tesara (m/ž) u gradu Pagu. Očekuje se trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje te minimalno jedna godina radnog iskustva. Potrebno je i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Poslodavac kvalitetnom kandidatu osigurava ugovor na neodređeno. Smještaj je osiguran. Za detalje i prijavu kliknite na link.

ARS j.d.o.o. traži pekara (m/ž) s minimalno 2 godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Mjesto rada je grad Pag. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pripremu i proizvodnju pekarskih proizvoda. Smještaj je osiguran od strane poslodavca, a očekuje Vas i ugovor na neodređeno. Natječaj je otvoren do 15.01., stoga požurite. Više informacija potražite ovdje.

Sunčani Hvar d.d. ima pregršt otvorenih pozicija. Traže čistače (m/ž), recepcionere (m/ž), hostese (m/ž), pizza majstore (m/ž), pomoćne kuhare (m/ž), kuhare (m/ž), pomoćne kuhinjske radnike (m/ž), konobare (m/ž), servire (m/ž), slastičare (m/ž), sobare, spa terapeute (m/ž)… Mjesto rada je Hvar. Ovi natječaji su otvoreni do 31.01. Za više informacija o pozicijama i načinu prijave kliknite na poveznicu.

Srednja škola Supetar zapošljava nastavnika engleskog jezika (m/ž) na nepuno radno vrijeme — i to kao zamjenu do povratka drugog nastavnika s bolovanja. Očekuje se završen fakultet, akademija, magisterij i/ili doktorat. Radno iskustvo nije potrebno. Dodatni detalji dostupni su na linku.

Ova srednja škola koja se nalazi na otoku Braču traži i nastavnika elektrotehnike (m/ž), a za ovu poziciju postoji mogućnost zapošljavanja i na neodređeno. Ako ste zainteresirani, kliknite ovdje.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

foto: unsplash

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,