Gospodarstvo

U potrazi ste za novim poslom? Donosimo dobre vijesti…

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Autor: Ivona Amidžić - 02.09.2020

Iskoristite potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Tempus Octo d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava na poziciji konobar (m/ž). Potrebna su dva izvršitelja. Mjesto rada je Trilj, a rok prijave 10.9. Poslodavac osigurava besplatan smještaj. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Aplicirajte.

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Šibeniku i Zadru. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Rok prijave je 15.9. Aplicirajte ovdje.

CCC traži voditelja / poslovođu prodavaonice (m/ž). Mjesto rada je Zadar (Supernova). Rok prijave je 6.9. Uvjeti su srednja stručna sprema trgovačkog, komercijalnog ili ekonomskog usmjerenja, poželjno je radno iskustvo i izražene komunikacijske i organizacijske vještine. Prijavite se.

Emmezeta zapošljava na pozicijama službenik u odjelu reklamacija (m/ž), prodavač/ blagajnik (m/ž) i skladištar (m/ž). Lokacije rada su Kaštel Sućurac i Zadar. Rok prijave je 6.9. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog/ njemačkog jezika i obavezno je radno iskustvo. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

Falkensteiner zapošljava na pozicijama Sales & Marketing koordinator (m/ž), Commercial Analyst (m/ž) i agent u rezervacijskom centru (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju te mogućnost profesionalnog razvoja u hotelskoj grupaciji. Prijavite se ovdje.

Dolex d.o.o. zapošljava na pozicijama koordinator servisne radionice (m/ž) i dispečer teretnih vozila (m/ž). Mjesto rada je Solin. Poslodavac nudi rad u stabilnoj firmi, redovita primanja i mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Prijavite se putem linka.

Locksmith d.o.o. zapošljava bravara / limara (m/ž). Mjesto rada je Omiš, a rok prijave 10.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Posao obuhvaća izradu i montažu metalnih konstrukcija. Više o poslu ovdje.

Milostić Grupa d.o.o. zapošljava inženjera za ceste u niskogradnji (m/ž) i voditelja građevine (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok prijave je 25.9. Potrebno je dvije godine iskustva. Više na linku.

Vacatio d.o.o. zapošljava radnika u objektu brze prehrane (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave je 27.9. Poželjno je znanje engleskog jezika. Posao zahtijeva društvenu i komunikativnu osobu. Više na linku.

Ivanal d.o.o. traži tehnologa (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave je 16.9. Potrebno je znanje engleskog jezika. Posao obuhvaća tehnologiju lijevanja, kontrolu proizvoda, CNC obradu. Detalje provjerite ovdje.

Sretno kanditatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,