Gospodarstvo

U potrazi ste za novim poslom? Donosimo dobre vijesti…

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Autor: Ivona Amidžić - 08.10.2020

Iskoristite potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Forma GMK zapošljava radnika na održavanju pogona (m/ž). Mjesto rada je Zakučac, a rok prijave 16.10. Uvjeti su radno iskustvo od tri godine i srednja stručna sprema. Aplicirajte.

Gromela centar zapošljava diljem Dalmacije rukovoditelja građevinskim strojevima / kranista (m/ž), armirača – majstora (m/ž), tesara – majstora (m/ž), zidara – majstora (m/ž). Poslodavac nudi stimulativna primanja, smještaj i hranu. Rok prijave je 29.10. Prijavite se.

Kamp Šimuni d.o.o. traži vozača kamiona (m/ž). Mjesto rada su Kamp Šimuni na otoku Pagu. Rok prijave je 12.10. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Traže se osobe s položenom C kategorijom vozila. Prijavite se.

Ljekarne Diabpharm zapošljava voditelja ljekarne (m/ž) u Kninu. Rok prijave je 25.10. Uvjeti su visoka stručna sprema, godinu dana iskustva, znanje engleskog jezika i rada na računalu. Provjerite uvjete ovdje.

Dolex d.o.o. zapošljava dispečera teretnih vozila (m/ž) i koordinatora servisne radionice (m/ž). Mjesto rada je Solin, a rok prijave 31.10. Potrebni uvjeti su vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu, sposobnost rada pod pritiskom, samostalnost, ambicioznost, odgovornost i preciznost. Nude se primanja do više od 20.000 kuna. Aplicirajte.

Firmamentum j.d.o.o. zapošljava manikera (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 2.11. Posao obuhvaća rad u frizerskom salonu „Solus“ u centru grada. Poslodavac osigurava fiksnu plaću i proviziju po učinku. Više na linku.

Workforce za potrebe klijenta traži specijalista dermatovenerologije (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 15.10. Potrebna je specijalizacija iz područja dermatovenerologije, odobrenje za samostalan rad i uredno članstvo u HLK. Poslodavac nudi vrhunske uvjete rada i radno okruženje u mladom i proaktivnom timu, kontinuiranu edukaciju i znanstveno napredovanje. Prijavite se ovdje.

Art – ST zapošljava grafičara pripremne proizvodnje specijalizirani (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave 1.11. Poželjno je radno iskustvo. Posao obuhvaća rad u ručnoj doradi, rad na računalu, sa strankama. Više na linku.

Aluflexpack novi d.o.o. u potrazi je za izvršiteljem na poziciji C# .NET Developer (m/ž) za rad u Zadru. Rok prijave je 16.10. Poslodavac pruža dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, mogućnost brzog napretka i osobnog razvoja u internacionalnom okruženju, stabilan posao i konkurentnu plaću, zanimljive projekte i dinamične uvjete rada. Posjedujete li organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh, prijavite se čim prije.

Lanterna, obrt za elektroinstalacije, zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Sinju. Rok prijave je 31.10. Potrebno je više izvršitelja s radnim iskustvom od dvije godine. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Više o poslu ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,