Gospodarstvo

U potrazi ste za novim poslom? Donosimo dobre vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Autor: Ivona Amidžić - 12.11.2020

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Decathlon traži sportskog trgovca (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 20.11. Poslodavac nudi rad u pozitivnom i opuštenom radnom okruženju, fiksni dio plaće i dodatne bonuse, razvoj i napredovanje te dva slobodna dana tjedno. Očekuju se odlične komunikacijske vještine, sposobnost funkcioniranja u timu i kolektivu, energičnost i odgovornost. Aplicirajte na linku.

Intersnack Adria d.o.o. traži voditelja prodajnih predstavnika (m/ž) na području Dalmacije. Rok prijave je 20.11. Uvjeti su petogodišnje iskustvo u prodaji u FMCG industriji, usmjerenost na kupca i prodajne rezultate, komunikativnost i timski rad, visoka razina vještina upravljanja timom, važeća vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i inovativnom internacionalnom okruženju. Prijavite se.

Verus pro d.o.o. zapošljava na poziciji radnik na izradi i montaži ALU i PVC stolarije (m/ž) u Splitu, odnosno Splitsko – dalmatinskoj županiji. Prijave su otvorene do 19.11. Poslodavac nudi posao na neodređeno i dobre uvjete rada, stimulativna primanja te isplatu naknade za prijevoz u cijelosti. Očekuju se znanje na traženim poslovima, srednja stručna sprema, a poželjna je vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se ovdje.

Strabag d.o.o. zapošljava u Omišu na pozicijama: rukovatelj strojem za mlazni beton (m/ž), rukovatelj bagerom (m/ž), rukovatelj tunelskom bušilicom (m/ž), tesar (m/ž). Uvjeti su minimalno dvije godine profesionalnog iskustva, spremnost na rad na terenu i timski rad. Prijavite se.

Gricko d.o.o. zapošljava djelatnika u objektu brze prehrane (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 8.12. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća pripremu i posluživanje hrane i pića u objektu brze prehrane. Više na linku.

Ljekarna Petrunić traži farmaceutskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok prijave 26.11. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Više na linku.

Dinamički kadrovski servisi d.o.o. traže generalnog menadžera (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 5.12. Traži se radno iskustvo od deset godina te viša ili visoka stručna sprema. Primarna uloga i odgovornost generalnog menadžera je vodstvo, pružanje usluga radne snage na razini ureda ili na lokalnoj razini. Više na linku.

Boost d.o.o. zapošljava posrednika u prodaji nekretnina (m/ž) u Makarskoj. Rok prijave je 5.12. Traži se srednja stručna sprema, a iskustvo nije važno. Posao se sastoji od poslova posredovanja u prodaji nekretnina. Provjerite detalje ovdje.

Plenčić j.d.o.o. zapošljava manikire (m/ž) u Splitu. Potrebno je više osoba za rad. Prijave su otvorene do 22.11. Očekuje se radno iskustvo, a poslodavac nudi fiksnu plaću i proviziju. Provjerite više na linku.

Bemix d.o.o. zapošljava inženjera građevinarstva (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 30.11. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema. Posao se sastoji do rukovođenja, koordinacije i kontrole rada na gradilištu, kontrole kvalitete i detalja izvedbe. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,