Gospodarstvo

U potrazi ste za novim poslom? Donosimo dobre vijesti…

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Autor: Ivona Amidžić - 30.07.2020

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Kamp Šimuni d.o.o. traži voditelja tehničke službe gradilišta (m/ž). Mjesto rada su Kamp Šimuni na otoku Pagu. Rok prijave je 14.8. Potrebno je minimalno dvije godine iskustva samostalnog vođenja gradilišta, snalažljivost, kreativnost, komunikativnost. Poslodavac nudi smještaj ukoliko osoba ne stanuje na području sjedišta kompanije. Aplicirajte.

Pappar Grill Restaurant traži konobara (m/ž), grill majstora (m/ž), čistača (m/ž). Mjesto rada je Donje Polje, Šibenik. Rok prijave je 3.8. Aplicirajte.

DEKRA za privremeno zapošljavanje za potrebe klijenta traži radnika u preradi ribe (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 31.7. Iskustvo u radu nije uvjet, ali je prednost. Osiguran je smještaj, prijevoz i topli obrok. Prijavite se.

Arena Casino traži operatera/ blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž) u Kaštel Lukšiću. Poslodavac nudi obuku za kandidate bez iskustva, mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje i ostalo. Rok prijave je 31.7. Aplicirajte.

Bluesun Hotels & Resorts traži barmena (m/ž), mesara (m/ž), pizza majstora (m/ž), sobarica (m/ž), konobar (m/ž), kuhinjski radnik/ perač suđa (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), wellness terapeut (m/ž). Lokacije rada su Bol na Braču i Omiš. Provjerite detalje poslova i prijavite se putem linka.

My Fides j.d.o.o za potrebe klijenta traži kuhara (m/ž) za rad u Zadru. Rok prijave je 31.7. Poslodavac nudi besplatan smještaj i hranu, te plaću od 10.000 kuna. Potrebno je minimalno iskustvo od dvije godine na pripremi mediteranske kuhinje. Prijavite se ovdje.

Manpower za potrebe klijenta traži skladišnog radnika / viličarista (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave 31.7. Iskustvo i uvjerenje za upravljanje viličarem je prednost. Aplicirajte putem linka.

Falkensteiner zapošljava na pozicijama agent u rezervacijskom centru (m/ž) i Commercial Controller (m/ž). Poslodavac nudi edukciju i uvođenje u rad pri zapošljavaju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje. Traži se poznavanje rada na računalu, komunikativnost,, kooperativnost i spremnost na timski rad. Rok prijave je 6.8. Aplicirajte.

Fina spiza j.d.o.o. traži pomoćnog kuhara (m/ž) u Makarskoj. Rok prijave je 10.8. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi smještaj. Posao se sastoji od pripreme jednostavnih jela i pomoćnih kuhinjskih poslova. Provjerite više ovdje.

IGT – Graditelj d.o.o. traži pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 7.8. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje na linku.

Sretno kanditatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,