Gospodarstvo

U potrazi ste za novim poslom? Donosimo odlične vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Autor: Ivona Amidžić - 01.01.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Croatia Yachting u potrazi je za voditeljem financija i računovodstva (m/ž), voditeljem marketinga (m/ž), specijalista za digitalni marketing i društvene mreže (m/ž) te Yacht Charter Agent (m/ž). Rad se odvija u Splitu, a prijaviti se možete najkasnije do 12.1.2021. Poslodavac nudi poticajna primanja, samostalnost u radu, fleksibilnu organizaciju radnog vremena te mogućnosti za implementaciju vlastitih ideja. Aplicirajte putem linka.

Strabag traži novo pojačanje na pozicijama: građevinski poslovođa (m/ž), inženjer na gradilištu (m/ž), geodet (m/ž), poslovna tajnica (m/ž), rukovatelj građevinskim strojevima (m/ž), građevinski radnik (m/ž). Mjesto rada je Zadar – Bokanjac, a prijaviti se možete najkasnije do 18.1.2021. Aplicirajte.

Vukušić – Lokas d.o.o. traži pomoćnog radnika (m/ž) u Splitu. Prijaviti se možete do 15.1.2021. Traži se srednja stručna sprema i računalna pismenost. Radno iskustvo nije važno. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Posao se sastoji od popravljanja i održavanja građevinskih strojeva i opreme. Više na linku.

Zdravstvena ustanova Ljekarna Zadar zapošljava farmaceutskog tehničara (m/ž) za rad u Zadru. Prijave su otvorene do 8.1.2021. Posao obuhvaća izradu magistralnih pripravaka, prijem i razvrstavanje robe i lijekova, izdavanje bezreceptnih proizvoda i slično. Potrebno je jednogodišnje iskustvo rada. Prijavite se putem linka.

Putnička agencija Pitter zapošljava nautičkog tehničara (m/ž). Lokacija rada su Jezera, a prijaviti se možete najkasnije do 18.1.2021. Posao uključuje pripremu i primopredaju plovila u charteru. Potrebna je godina dana radnog iskustva te srednja stručna sprema. Više na linku.

Ice Cream Group d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Zadru. Prijave su otvorene do 23.1.2021. Potrebno je radno iskustvo od barem pet godina na sličnim poslovima. Posao obuhvaća vođenje knjigovodstva, izradu završnog računa, praćenje i primjenu zakona i propisa i slično. Provjerite kako aplicirati.

Dolex d.o.o. zapošljava vozača teškog cestovnog teretnog vozila (m/ž) i vozača teretnog vozila (m/ž) u Solinu te vozača cestovnog teretnog vozila (m/ž) u Poličniku.  Poslodavac nudi rad u stabilnoj firmi, redovita primanja te mogućnost zaposlenja na neodređeno. Uvjeti za rad su srednja stručna sprema, vozačka dozvola C+E kategorije te položen COD 95. Prijavite se.

Neoplasma d.o.o. traži direktora marketinga i prodaje hotela (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 6.1.2021. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme. Od kandidata se očekuje spremnost na rad u smjenama i radno iskustvo od pet godina. Potrebna je visoka stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Aluflexpack Novi zapošljava voditelja održavanja (m/ž) u Zadru. Prijave se zaprimaju do 4.1.2021. Traži se diplomirani inženjer strojarstva ili elektrotehnike, radno iskustvo od najmanje pet godina na sličnim ili istim poslovima, poznavanje rada u Microsoft Dynamics NAV i MS Office programima. Posao obuhvaća koordiniranje i praćenje rada svih segmenata održavanja u skladu s planovima i zahtjevima proizvodnje, praćenje efikasnosti održavanja i slično. Aplicirajte.

Crvena luka d.d. zapošljava informatičara – IT administratora (m/ž) u Biogradu Na Moru. Prijave se zaprimaju do 25.1.2021. Traži se minimalno srednja stručna sprema uz barem tri godine radnog iskustva. Posao obuhvaća osiguravanje učinkovite IT helpdesk organizacije, koordiniranje rješavanja IT problema u hotelu i drugim odjelima i slično. Potražite kako aplicirati.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,