Gospodarstvo

U potrazi ste za novim poslom? Onda vam donosimo dobre vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Autor: Ivona Amidžić - 19.02.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Brodomerkur d.d. zapošljava na pozicijama inženjer u prodaji (m/ž), koordinator prodaje asortimana u trgovačkom centru (m/ž), skladištar (m/ž) i vozač C kategorije (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 26.2. Provjerite uvjete radnih mjesta i aplicirajte.

Južni pol d.o.o. zapošljava stručnjaka za komunikacije (m/ž) u Splitu. Prijave se zaprimaju do 1.3. Posao obuhvaća osmišljavanje kreativnog sadržaja za različite komunikacijske kanale, sudjelovanje u kreiranju komunikacijskog plana, provođenje i prolagođavanje komunikacijskih aktivnosti, praćenje i analiziranje trendova. Potrebne su najmanje dvije godine iskustva u komunikacijama te visoka razina pismenosti na hrvatskom i engleskom jeziku. Prijavite se.

Lola Street Food zapošljava na poziciji glavni kuhar / šef kuhinje (m/ž) u gradu Hvaru. Prijave su otvorene do 22.2. Poslodavac nudi plaću od 12.000 kuna, bonus, slobodan dan i povećanje plaće. Osiguran je osobni smještaj i obrok. Potrebna je kreativna, ambiciozna osoba koja bi vodila kuhinju. Aplicirajte.

Restaurant Nicolo Polo zapošljava kreativnog kuhara (m/ž), konobara (m/ž) i pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Gradac. Poslodavac nudi nesmetan rad, odlična primanja, redovito educiranje, slobodne dane. Aplicirajte.

Falkensteiner Hotelmanagement traži agenta u rezervacijskom centru (m/ž) u Zadru. Prijave su otvorene do 17.3. Posao obuhvaća odgovaranje na telefonske i pismene upite i rezervacije, kontakt s gostima, jamčenje pravovremenog odgovaranja na sve upite, postizanje optimalne popunjenosti uz najbolju moguću cijenu i slično. Od kandidata se očekuje poznavanje rada na računalu, aktivno poznavanje stranih jezika u govoru i pismu, komunikativnost, fleksibilnost, dinamičnost, kreativnost, ljubaznost, samoinicijativnost u radu i rješavanje problema. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta traži Sales Representative-a (m/ž) za rad u Splitu. Prijaviti se možete najkasnije do 25.2. Uvjeti su srednja ili viša stručna sprema elektronike, mehaničkog inženjerstva ili ekonomije, trogodišnje radno iskustvo, znanje rada u MS Office-u i odlične komunikacijske vještine. Poznavanje engleskog jezika i ACAD softvera donosi prednost. Prijavite se putem linka.

ANDI Europe d.o.o. zapošljava na poziciji mlađi suradnik na poslovima prodaje / Junior Sales Manager (m/ž). Lokacije rada su Split i Zadar, a prijave su otvorene do 8.3. Posao obuhvaća pronalaženje novih klijenata, usmenu i pismenu komunikaciju, izradu komercijalne dokumentacije i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Dolex d.o.o. traži vozača teškog cestovnog vozila (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 20.2. Posao podrazumijeva upravljanje teškim teretnim vozilom, u domaćem cestovnom prometu, preuzimanje i isporuku robe, dnevno održavanje čistoće i ispravnosti vozila. Poslodavac osigurava rad u stabilnoj tvrtki, redovita primanja i mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Prijavite se.

Luxury Marine Toys d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Sales Manager (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 26.2. Uvjeti su odlično znanje engleskog jezika, radno iskustvo u prodaji, poznavanje MS Office-a, spremnost na stalno učenje i razvoj te inicijativa, analitičnost i sistematičnost. Prijavite se ovdje.

Biberons d.o.o. zapošljava financijskog računovođu (m/ž) u Solinu. Prijave su otvorene do 22.2. Posao obuhvaća obračun plaća, mjesečni obračun PDV-a, izradu statističkih, poreznih i svih Zakonom propisanih izvješća, praćenje zakona i propisa iz područja računovodstva i financija i slično. Traži se minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unspalsh

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,