Gospodarstvo

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

 U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Autor: Ivona Amidžić - 18.07.2019

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o., slovačka farmaceutska kompanija utemeljena 1994., zapošljava na poziciji: Country manager (m/ž) u svim hrvatskim regijama. Poslodavac nudi posao u dinamičnom i uspješnom kolektivu, financijsku motivaciju, osobno vozilo, mobitel i laptop te brojne mogućnosti za profesionalni rast. Ukoliko ste zainteresirani – prijavite se. 

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava vozača (m/ž) u Splitu. Odabranu osobu očekuje preuzimanje robe u skladištu i prijevoz prema zadanim linijama. Potrebno vam je jednogodišnje radno iskustvo, kao i digitalna kartica vozača, vozačka dozvola B kategorije (prednost C kategorija), odgovornost i savjesnost pri obavljanju radnih zadataka. Nudi vam se zaposlenje u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, pa ne oklijevajte s prijavom. 

Brodosplit d.d. tvrtka je s dugogodišnjim iskustvom i stručnošću u gradnji sofisticiranih brodova različitih namjena. Trenutno nudi zaposlenje na impresivnih 27 pozicija u Splitu. Traže se, između ostalih, inženjer u pogonu (m/ž), referent projektne nabave (m/ž), inspektor broda (m/ž) i brojni drugi djelatnici. Provjerite sve otvorene pozicije na linku i aplicirajte na vrijeme.

Manpower za klijenta, traži osobu za popunu pozicije: vozač/dostavljač C kategorije (m/ž). Mjesto rada je Solin, a potrebno vam je dvogodišnje radno iskustvo. Ako ste spremni na rad u smjenama i na timski rad, a imate vozačku dozvolu B kategorije, nemate što čekati – prijavite se.

Super igra d.o.o., djeluje pod brendom Arena, koja objedinjuje poslovanje internet casina, casina, automat klubova na području cijele Hrvatske.  Zbog povećanja posla traže više operatera – blagajnika (m/ž) u Casino Arena, u Makarskoj. Ako imate SSS, spremni ste na smjenski rad u noćnoj smjeni, a komunikativni ste, pouzdani i precizni, ostale detalje natječaja provjerite u oglasu i izvršite prijavu.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, zapošljava referenta u odjelu naplate (m/ž) u Zadru. Vaše će odgovornosti uključivati svakodnevno povlačenje izvoda za sve hotele, slanje izvoda računovodstvu, pripremu izvještaja o otvorenim dugovanjima menadžmentu, učestalu komunikaciju s recepcijama oko uplata kupaca, slanje izlaznih računa agencijama. Nudi vam se mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja u rastućoj hotelskoj grupaciji – prijavite se.

Workforce, regionalna je HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađuje s više od 1000 klijenata i s 12 000 djelatnika. Za potrebe klijenta traži kandidate za poziciju: pomoćni radnik na građevinskim i geotehničkim radovima (m/ž). Riječ je o terenskom radu na području cijele Hrvatske. Poslodavac vam nudi ugovor na određeno (s mogućnošću stalnog zaposlenja), dodatke za terenski rad, osiguran smještaj na terenu i osiguran prijevoz. Ako ste zainteresirani, kliknite na brzu prijavu.

Ordinacija dentalne medicine Ines Šitum zapošljava doktora / doktoricu dentalne medicine u Podstrani. Očekuju vas svi relevantni poslovi vezani uz navedenu poziciju, a prijašnje iskustvo nije presudno za odabir kandidata. Više informacija saznajte na linku.

Aqua mont service d.o.o. zapošljava u Splitu diplomiranog inženjera / inženjerku građevine. Odabrana će osoba voditi građevinski dnevnik, vršit će obračune materijala te izmjere. Trebate trogodišnje iskustvo na istim ili sličnom poslu, kao i fakultetsko obrazovanje iz navedenog područja. Kontakt podatke za prijavu potražite u oglasu za posao.

VET VISION j.d.o.o. zapošljava veterinarskog tehničara u Splitu. Kandidat kojeg poslodavac odabere za ovo radno mjesto, asistirat će doktoru / doktorici veterinarske medicine. Kako se možete prijaviti? Putem e-maila koji se nalazi u oglasu.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: Unsplash (screenshot)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,