Gospodarstvo

“Uspješni ljudi su oni koji sami stvaraju svoje prilike”

Pogledajte deset prilika koje ne smijete propustiti!

Autor: Ivona Amidžić - 29.05.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Museum of Senses d.o.o. zapošljava na poziciji: Museum Coordinator (m/ž) u Splitu. Poslodavac od vas očekuje prodajno iskustvo (poželjno u turizmu), odlično znanje engleskog jezika, komunikacijske vještine, pozitivan pristup poslu i minimalno srednju stručnu spremu. Interesantan i kreativan posao, u jednom od najzabavnijih europskih muzeja, može biti vaš u samo nekoliko klikova. Uredite svoj životopis i molbu za posao – sretno s prijavama.

Prvo međunarodno osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d., od svog osnutka 1993. godine do danas, naraslo je u najuspješniju tvrtku kćer austrijskog koncerna Grazer Wechselseitige Versicherung AG. Sigurnost i stabilnost glavne su odlike uspješnog poslovanja ovog poduzeća, koje kontinuirano raste i razvija se. Kako bi se nastavilo u tom smjeru, Grawe trenutno zapošljava dva predstavnika prodaje (m/ž) u Splitu i Solinu. Traži dinamične, komunikativne kandidate, koji su u kontaktu sa širokim krugom ljudi. Provjerite detalje na linku. Aplicirajte na vrijeme. 

Aluflexpack Novi d.o.o., tvrtka je kojoj je glavna poslovna djelatnost proizvodnja fleksibilne ambalaže i prerada aluminijske folije, papira i savitljivih filmova. Trenutno traži više inženjera strojarstva (m/ž) i strojara (m/ž) za rad u Zadru. Nudi vam se izazovno, po mnogo čemu u Hrvatskoj iznimno, profesionalno radno okruženje, stimulativna primanja te profesionalni i osoban razvoj. Provjerite natječaje na linku i pravovremeno se prijavite.

Micro Projekt d.o.o. ima raspisan natječaj za voditelja projekata (m/ž), koji će biti zadužen za samostalno vođenje projekata strateškog planiranja, pripreme i provedbe projekata sufinanciranih putem EU i drugih donorskih izvora. Uvjeti za prijavu su VSS – ekonomskog usmjerenja, dvogodišnje radno iskustvo, kao i visoka razina samostalnosti i proaktivnosti. Za više detalja i prijavu, kliknite na link.

Praona d.o.o. zapošljava pomoćnog radnika u praoni rublja (m/ž) u Makarskoj. Glavna zadaća na ovom poslu obuhvaća poslove pranja, glačanja i sortiranja rublja. Minimalna neto primanja koja možete očekivati iznose 5 000 kn, a dobra vijest je i da vas očekuje božićnica u iznosu od 2 000 kn te 500 kn za sve radnike koji 31. srpnja budu u radnom odnosu kod ovog poslodavca . Traži se 5 radnika, zapošljavaju se i umirovljenici, a prijaviti se možete klikom na brzu prijavu.

Europe Magnetic Therapy j.d.o.o. nudi zapošljavanje na radnom mjestu agenta call centra (m/ž) u Splitu. Riječ je o brzo rastućoj međunarodnoj tvrtci koja je prisutna u tri države i obavlja djelatnost telemarketinga. Od odabranog djelatnika očekuje se završena srednja škola, služenje računalom, spremnost na timski rad s voditeljima te s operaterima u call centru. Prijave se zaprimaju do 03.06.

Hagleitner Hygiene Hrvatska d.o.o. trenutno ima raspisan natječaj za skladištara (m/ž) u Zadru. Od osobe na ovoj poziciji očekuje se naručivanje robe, vođenje brige o skladištu, priprema robe za dostavu, te brojni drugi zadaci po nalogu poslodavca. Uvjeti za prijavu uključuju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, vozačku dozvolu B kategorije, zanatske vještine, rad s viličarom. Riječ je o stalnom radnom odnosu, a više informacija možete doznati klikom na oglas. Prijavu možete izvršiti do 06.06.

Nono Ban d.o.o., restoran koji se nalazi na otoku Braču, u samom srcu otoka, zapošljava na tri pozicije na otoku Braču te u Splitu. Traženi su kadrovi konobar (m/ž), sobarica (m/ž) i čistačica (m/ž). Početna plaća na ovim pozicijama u rasponu  je od 4 500 kn do 5 000 kn. Prijave se zaprimaju još jako kratko, pa provjerite detalje na linku.

Tempus Octo d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje, za klijenta traži vozača autobusa (m/ž) u Splitu. Relacija na kojoj će odabrani kandidat/kinja prevoziti putnike i robu u turizmu i trgovini je Split-Zadar-Split. Uvjeti za prijavu su srednja stručna sprema, vozačka dozvola D kategorije, KOD 95, a poželjno je i prijašnje radno iskustvo. Rok za prijavu je 14.06.

Bluesun Hotels & Resorts, jedan je od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela, smještenih u 7 prekrasnih destinacija. Trenutno zapošljava na čak 9 pozicija diljem Jadrana. Pomoćnik voditelja restorana à la carte (m/ž), šef kuhinje restorana à la carte (m/ž), barmen (m/ž), wellness terapeut / kozmetičar (m/ž), tek su dio poslova koje imate na raspolaganju za klik i prijavu. Vrijeme munjevito curi, aplicirajte u roku i započnite svoj rad u sezoni.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: oglasi za posao, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,