Gospodarstvo

ZAPOŠLJAVAJU: Brodosplit, Mlinar, Falkensteiner i drugi

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Autor: Alan Srčnik - 17.08.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Museum of Senses, lanac je interaktivnih i modernih muzeja s jakim planovima za razvoj globalne mreže muzeja. Teži tome da postane žarište za turiste i mještane, te mjesto za doživljaj nečeg posebnog i zabavnog za cijelu obitelj. Iz tog razloga zapošljava na poziciji: Sales Manager (B2B) (m/ž) – u Splitu. Odgovornosti koje vas očekuju na ovom radnom mjestu uključuju prodaju rješenja pomoću učinkovitih taktika i strategija prodaje, kako biste zadovoljili poslovne potrebe muzeja. Odabrana će osoba biti glavna kontaktna točka prema partnerima na tržištu. Ako ste to baš vi – aplicirajte na vrijeme.

Golden Rose d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Splitu, za prodaju dekorativne kozmetike, savjetovanje kupaca i uredan izgled prodajnog mjesta. Ako imate završeno srednješkolsko obrazovanje te godinu dana iskustva, a zanima vas segment dekorativne kozmetike – prijavite se još danas.

McDonald’s u Šibeniku zapošljava radnika u restoranu (m/ž). Odabranu osobu očekuje plaća iznad prosjeka (do 10. u mjesecu), fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta, božićnice, regres i još ‘more’ drugih pogodnosti. Ako tragate za stabilnim radnim okruženjem gdje možete puno naučiti, svakako provjerite ovaj oglas za posao.

Kvadar nekretnine j.d.o.o. zapošljava agenta za posredovanje u poslovanju prometa nekretnina (m/ž) u Zadarskoj županiji. Posao koji ćete obavljati uključuje praćenje tržišta nekretnina, marketinšku pripremu nekretnine za tržište, prezentaciju nekretnine preko specijaliziranih portala, jasno i transparentno informiranje klijenta o vlasničkom stanju nekretnine te brojne druge zadatke. Posebne pogodnosti uključuju dodatne edukacije, mogućnost polaganja stručnog ispita, stimulativna primanja i brojne druge benefite. Prijavite se do 24.08., sretno!

Bluesun Hotels & Resorts jedan je od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela. Trenutno zapošljava na 7 zanimljivih pozicija u Bolu, Supetru, Starigradu Paklenici, Omišu i Tučepima. Traže se: recepcioner (m/ž), wellness terapeut (m/ž), kuhar (m/ž) te brojni drugi djelatnici. Zanima vas kako možete provjeriti sve pozicije i prijaviti se? Lako, kliknite na link.

DIV Grupa d.o.o., daleko je najveća grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda i brodogradnje. Trenutno ima 13 raspisanih pozicija u Kninu. Traženi su djelatnici referent ljudskih resursa (m/ž), skladišni radnik (m/ž), kontrolor kvalitete (m/ž), električar (m/ž) te brojni drugi. Koji? Provjerite na linku i aplicirajte.

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Koret iz Tribunja u potrazi je za njegovateljicom (m/ž). Svoj životopis možete poslati putem maila ili se javiti telefonskim putem na natječaj. Kontakt podatke potražite u oglasu.

posao.hr za klijenta, tvrtku koja zastupa domaće i strane kompanije u Hrvatskoj, zapošljava voditelja ključnih kupaca (m/ž) na području cijele Hrvatske. Očekuje vas razvoj poslovanja s ključnim kupcima, u skladu s prodajnom strategijom tvrtke, briga o distribuciji i izloženosti proizvoda, optimizacija poslovanja i poslovnih procesa s ključnim kupcima koje ćete voditi te brojni drugi zadaci. Provjerite više detalja o natječaju na linku.

Appen Butler Hill Pty Ltd., globalni lider u području jezika i tehnologije pretraživanja, zapošljava na poziciji: Croatian Translator (m/ž) za rad od doma.Traže se izvorni govornici ili govornici bliski domaćim hrvatskim govornicima koji mogu prevesti s engleskog i njemačkog jezika na hrvatski, i obrnuto. Posebne pogodnosti koje nudi poslodavac uključuju fleksibilan raspored, rad od kuće, 10 slobodnih radnih mjesta. Trebate odlično znanje navedenih jezika i odličnu internetsku vezu. Ako zadovoljavate ove kriterije, ne oklijevajte – prijavite se.

Inex Mont traži dva djelatnika na poziciji: monter PVC stolarije (m/ž) te dva djelatnika na poziciji: pomoćni monter PVC stolarije (m/ž), za terenski rad na području cijele Hrvatske. Poslodavac vam osigurava smještaj, a riječ je o stalnom radnom odnosu. Provjerite više detalja na linku.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Tagovi: posao, posao.hr,