Gospodarstvo

ZAPOŠLJAVAJU: Brodosplit, Mlinar, Falkensteiner i drugi

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Autor: Ivona Amidžić - 25.07.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, zapošljava referenta u odjelu naplate (m/ž) u Zadru. Vaše će odgovornosti uključivati svakodnevno povlačenje izvoda za sve hotele, slanje izvoda računovodstvu, pripremu izvještaja o otvorenim dugovanjima menadžmentu, učestalu komunikaciju s recepcijama oko uplata kupaca, slanje izlaznih računa agencijama. Nudi vam se mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja u rastućoj hotelskoj grupaciji – prijavite se.

Strabag d.o.o. za potrebe svojih pogona u Splitu i Zadru traži dvije voditeljice/voditelja prodaje i betonara. Zadaci koji očekuju odabrane osobe uključuju prodaju i naplatu transportnog betona i srodnih usluga, kao i praćenje tržišta betona, izradu ponuda, svakodnevne kontakte s postojećim i potencijalnim kupcima. Ukoliko ste zainteresirani, svoju natječajnu dokumentaciju možete poslati putem linka.

Tvrtka Pin&Pin fokusirana je na luksuzni stambeni sektor te u svoj tim želi uključiti iskusne, motivirane i odgovorne osobe na pozicijama: Manager marketinga i prodaje (m/ž) i arhitekt (m/ž). Svoj zanimljiv životopis za ova radna mjesta u Splitu možete poslati putem linka, najkasnije do 18.08.

LPP Croatia d.o.o., poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih,  zapošljava prodavača (m/ž) u Zadru. Ako ste zaljubljenica/zaljubljenik u modu i pratite modne trendove, a davanje modnih savjeta nije vam strana pojava, prijavite se. 

Dupin d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Splitu. Ako volite čokoladu, kolače i ostale delicije, a s lakoćom obavljate poslove prodaje, održavanja degustacija i rad na blagajni – vas se traži – prijavite se.

Studenac, maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije, zapošljava asistenta u odjelu komercijale (m/ž) u Omišu. Glavni zadaci koje ćete ispunjavati na ovom poslu predstavljaju aktivno praćenje tržišnih kretanja i trendova, analize i istraživanja, pripremu i sudjelovanje u evaluaciji financijskih aspekata razvoja proizvoda i robne marke, kao i provođenje operativnih aktivnosti u lancu nabave. Ako se smatrate kompetentnim za ovaj posao – prijavite se.

Conclavia d.o.o. pridružuje u svoj tim konobara/icu u Stobreču. Ako imate razvijene uslužne i komunikacijske vještine, spremni ste na kontinuirano usvajanje novih znanja i vještina, osposobljeni ste za rad po HACCP sustavu i zanima vas plaća u rasponu od 6.000 kn do 8.000 kn, ne gubite vrijeme – prijavite se na ovaj natječaj.

Cammeo, vodeći regionalni taksi prijevoznik koji posluje u 3 zemlje i u 35 gradova te zapošljava više od 1.200 ljudi i prometuje s više od 700 vozila, trenutno zapošljava vozača/icu u Splitu. Ako imate više od 21 godine te vozačku dozvolu B kategorije, a za volanom se osjećate ‘kao doma’ i volite raditi s ljudima – vi ste osoba za ovaj posao. Plaća koju možete očekivati u rasponu je od 6.000 kn, pa sve do 10.000 kn – odlični motiv za klik i prijavu.

posao.hr za klijenta, tvrtku koja zastupa domaće i strane kompanije u Republici Hrvatskoj, zapošljava voditelja ključnih kupaca / Key Account Managera (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Ključni poslovi i zadaci uključuju razvoj poslovanja s ključnim kupcima u skladu s prodajnom strategijom tvrtke, brigu o distribuciji i izloženosti proizvoda, ostvarivanje zacrtanih ciljeva poslovanja s ključnim kupcima, optimizaciju poslovanja i poslovnih procesa. Odabranom kandidatu nudi se mogućnost timskog rada u stimulativnoj radnoj sredini, u kojoj će moći iskazati i realizirati svoje potencijale. Ako ste zainteresirani – prijavite se.

Silver for you d.o.o. traži pozitivnu i vedru osobu s radnim iskustvom u prodaji te s razvijenim prodajnim vještinama, koja će se priključiti na poziciji: prodavač (m/ž). Vaše glavne odgovornosti na ovoj poziciji uključuju unapjeđivanje odnosa sa stalnim kupcima, prodaju nakita od srebra, rad na PC kasi, naplate računa karticama i gotovinom i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Provjerite više detalja i sve benefite koji vas očekuju.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti