Gospodarstvo

Ne propustite odličnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Autor: Ivona Amidžić - 21.08.2020

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Ancient Tours d.o.o. zapošljava na poziciji turistički vodič na engleskom, francuskom, njemačkom ili španjolskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave 24.8. Poželjno je poznavanje još jednog stranog jezika, ali nije uvjet. Poslodavac nudi priliku za dokazivanjem u poslu, a sukladno tome stimulans za efektivnije radnike te odličnu plaću. Aplicirajte.

Tempus Octo za potrebe klijenta zapošljava radnika u fast food-u (m/ž) u Trilju. Rok prijave je 31.8. Poslodavac nudi plaću od 5.000 kuna. Potrebno je radno iskustvo od tri godine i minimalno završena osnovna škola. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 26.8. Prednost donosi iskustvo na poslovima koji uključuju rad na stroju, a poželjno je iskustvo u radu s drvnim materijalima. Prijavite se.

Arena Casino u Kaštel Lukšiću i Solinu traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Rok prijave je 31.8. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se čim prije.

Strabag zapošljava tehničara (m/ž) u Dugopolju – Split. Rok prijave je 6.9. Radni zadaci uključuju planiranje, organizaciju, kontrolu održavanja strojeva, vozila i postrojenja. Potrebni su visoka ili viša stručna sprema, a poželjno je radno iskustvo u struci. Prijavite se ovdje.

Benjamin hotel d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u mjestu Kaštel Lukšić. Rok prijave je 10.9. Posao se sastoji od poslova posluživanja jela i pića u restoranu. Radno iskustvo nije važno. Više na linku.

Centar za socijalnu skrb Brač – Supetar zapošljava na poziciji socijalni radnik – pripravnik (m/ž). Rok prijave je 31.8. Uvjet je završen preddiplomski i diplomski studij socijalnog rada. Više na linku.

Collagen d.o.o. traži kozmetičara (m/ž), a mjesto rada je Split. Rok prijave je 31.8. Potrebna je srednja stručna sprema. Traži se osoba željna napredovanja i usavršavanja u svom poslu. Provjerite više ovdje.

Voda art d.o.o. zapošljava instalatera kućnih instalacija (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 15.9. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine. Provjerite više ovdje.

Slatka tajna, obrt za ugostiteljstvo, zapošljava konobare (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 31.8. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine i srednja stručna sprema. Više na linku.

Sretno kanditatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: ponuda poslova, posao.hr, poslovi,