Gospodarstvo

Otvorena radna mjesta! Provjerite cjelokupnu ponudu!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Autor: Alan Srčnik - 06.02.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Bak d.o.o. traži više Prodavačica u trgovini odjeće (m/ž) za 9 lokacija na moru. Zadar, Vodice, Primošten, samo su dio raspoloživih gradova u kojima možete raditi ovaj posao. Ako imate komunikacijske sposobnosti, provjerite detalje na linku, odaberite grad i prijavite se.

DEKRA za klijenta – Atlantic Grupu d.d., zapošljava Unapređivača prodaje (m/ž) u Istri, Rijeci i na Kvarneru. Odgovornosti koje vas očekuju na ovom poslu uključuju postizanje kvalitetne izloženosti proizvoda iz asortimana klijenta u prodajnom mjestu, ažurno odrađivanje svih zadataka koje dobivate od odgovornih trgovačkih predstavnika te svakodnevno ispunjavanje izvještaja o radu. Zainteresirani se mogu prijaviti brzom prijavom.

Cammeo, zbog širenja poslovanja, ima raspisan natječaj za Vozača taxi vozila (m/ž) za lokacije: Split, Zadar, Šibenik i Dubrovnik. Nudi vam se radni odnos u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječna zarada, stimulacija kroz bonuse. Ako ste iskusni vozač koji poznaje navedene lokacije i krasi vas izražena komunikativnost, ne propustite priliku. Klik na brzu prijavu. 

Prima commerce d.o.o. zapošljava Električara (m/ž) za rad na području Republike Hrvatske. Na ovom poslu vas očekuju električarski poslovi u salonima namještaja po cijeloj RH. Ako imate srednju stručnu spremu (elektro smjer), godinu dana iskustva te vozačku dozvolu B kategorije, ovo je prilika koja vam ne smije iskliznuti. Prijavite se brzom prijavom.

CCC, vodeći brand cipela na poljskom tržištu i u Istočnoj Europi, dodatno proširuje svoj tim. Zapošljava Prodavača/Prodavačicu u Solinu. Na ovom vas poslu očekuje prodaja obuće i torbi, kao i savjetovanje kupaca te briga o njihovom općem zadovoljstvu u iskustvu kupnje. Ako vam rad na blagajni, uz ostale financijske poslove i brojnu dokumentaciju ne predstavlja problem, vi ste idealna osoba za ovaj posao. Prijavite se brzom prijavom. 

Connecto Mare d.o.o. u Splitu zapošljava na širokoj lepezi radnih mjesta. Traže se djelatnici za pozicije: Referent nabave (m/ž), Voditelj flote (m/ž), Booking agent (m/ž), i oni predstavljaju tek mali dio poslovnih pozicija na koje se možete prijaviti. Provjerite cjelokupnu ponudu na linku.

Grawe Hrvatska d.d. ima raspisan natječaj za Predstavnika prodaje (m/ž) u Solinu. Ako ste ‘prodajaš’ u duši, dinamična i komunikativna osoba, evo nove prilike za vas. Grawe zapošljava 2 djelatnika koji dobivaju mogućnost usavršavanja, napredovanja te iskustvo u stabilnoj međunarodnoj kompaniji. Prijavite se.

Salona Palace Hotel/Dolis d.o.o. ima 4 raspisana natječaja i zapošljava Wellness terapeuta (m/ž), Sobaricu (m/ž), Konobara (m/ž) te Voditelja cateringa (m/ž).  Veseli vas rad u ugostiteljstvu, a Solin je mjesto u kojem biste voljeli raditi? Prijavite se na željeni natječaj.

Deltron d.o.o. traži Pomoćnika pri montiranju i servisiranju klima uređaja (m/ž), Montažera/servisera rashladne i klimatizacijske tehnike (m/ž) te Diplomiranog inženjera strojarstva – Voditelja projekata (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave traju do 28.02. Detalji su na linku. Sretno s apliciranjem na željeni natječaj.

METRO Cash & Carry, vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji, zapošljava Prodajnog predstavnika HoReCa (m/ž) u Splitu i Istri. Svakodnevni komercijalni kontakti i obilasci kupaca te izvještavanje o učincima, bit će dio vaše svakodnevnice. Ako imate dvije godine iskustva iz ovog područja, usmjereni ste na kupce i rezultate, ovo je prilika za vas. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Tagovi: posao.hr,

Vezane vijesti