Gospodarstvo

Želite li posao? Nema izgovora! Ovo je ponuda i pol!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Autor: Alan Srčnik - 28.01.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Dolium d.o.o., ekskluzivni zastupnik Pulaner piva za Republiku Hrvatsku, radi proširenja opsega poslovanja traži nove motivirane članove tima za poziciju: Komercijalist (m/ž). Mjesto rada je Zadarska županija i okolica. Traži se snalažljiva, komunikativna i odgovorna osoba, koja uz pomoć voditelja gradi svoju prodajnu mrežu kupaca. Ako imate i trogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, idealni ste kandidat/kinja za ovo radno mjesto. Prijavite se.

Net d.o.o (Mreža TV) zapošljava na 3 pozicije u Splitu i Zagrebu. Novinar (m/ž) i Snimatelj (m/ž), tražene su pozicije na koje se možete prijaviti do 08.02. MrežaTV zajednički je projekt koji objedinjuje dvije televizije: Nezavisnu televiziju i TV Dalmaciju, koje pokrivaju zemaljskim odašiljačima dvije najveće regije u Hrvatskoj, a preko MAXtv-a i B.net-a dostupne su u cijeloj zemlji. Gladni ste novinarskih izazova, terena i nebrojano puno priča koje dolaze u domove gledatelja diljem zemlje? Prijavite se.

Golden Rose d.o.o., kozmetička tvrtka koja djeluje od 1983. godine, proširuje prodajni tim i zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) u Dalmaciji. Veseli vas prodaja dekorativne kozmetike, dinamičan ste tip osobe kojemu obilazak prodajnih kupaca i prezentacija kozmetičkih noviteta predstavlja izazov? Prijavite se klikom na brzu prijavu, ovo je posao za vas. 

Prima Commerce d.o.o. ima raspisan natječaj za Električara (m/ž) za teren po Hrvatskoj. Na ovom poslu možete očekivati električarske poslove u salonima namještaja po cijeloj RH, također i ugradnju i održavanje elektroinstalacija, identificiranje i otklanjanje kvarova te ostale poslove po nalogu voditelja. Trebate jednogodišnje iskustvo, vozačku dozvolu B kategorije te SSS – elektro smjer. Prijavite se. 

Građa d.d. zapošljava na brojnim pozicijama diljem Šibenika, Solina i Dubrovnika. Glavni knjigovođa (m/ž), Skladišno transportni radnik (m/ž), Viljuškarist (m/ž), Prodavač (m/ž), samo su dio poslovne ponude. Poslodavac je jedna od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju. Tvrtka je osnovana 1954. godine, a osim građevinskog materijala, u ponudi su još i ručni i industrijski alati, auto program, bijela tehnika, boje i lakovi, elektromaterijal, sanitarni program, stolarija i sve za dom. Ako ste zainteresirani, pronađite posao koji vam najbolje odgovara klikom na link.

Welmax vam nudi životnu šansu za realizaciju u svijetu prodaje. Za područje Zagreba i cijele Hrvatske nudi vam se prilika na poziciji: Predstavnik prodaje (m/ž). ‘Nahranite’ svoju ambiciju, ostvarite se u ugodnoj atmosferi, dosegnete stabilnost, prijavite se. 

RC Europe, internacionalna kompanija koja posluje u Češkoj Republici, Rumunjskoj, Srbiji i Hrvatskoj, dodatno zapošljava u Zagrebu i Splitu na poziciji: Construction Manager (m/ž). Ako ste obrazovani arhitekt ili građevinski inženjer, poznajete rad u AutoCAD-u, a odlično se služite MS Office-om (Word, Excel, PowerPoint), idealni ste kandidat za ovu poziciju. Prijavite se brzom prijavom. 

Meduza d.o.o., specijalizirano poduzeće za otkup i distribuciju svježe ribe, skladištenje i distribuciju zamrznute ribe te uvoz i izvoz ribe, zapošljava Komercijalista na terenu (m/ž), za područje Sjeverne Hrvatske, Istre, Kvarnera i Dalmacije. Provjerite uvjete i prijavite se na vrijeme.

Bluesun Hotels & Resorts, jedan od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca u čijem se sastavu nalazi 15 hotela smještenih na 5 prekrasnih lokacija diljem Dalmacije, zapošljava na impresivnih 13 pozicija! Wellness terapeut (m/ž), Kuhar (m/ž), Barmen (m/ž), samo su dio poslovne ponude. Provjerite ih sve na linku i na vrijeme se prijavite. Mjesto rada: Bol, Supetar, Starigrad Paklenica.

Shijiazhuang WAIJIAOYI Education Technology Co Ltd zapošljava na poziciji: Online Teacher (m/ž) za rad online i od doma. Odgovornosti na ovom poslu uključuju online poduku učenicima određene razredne razine, ocjenjivanje ​​i osiguravanje djelotvorne povratne informacije za sve upite učenika. Online klasa obuhvaća grupu od 10 – 20 polaznika u rasponu od 8 – 16 godina. Trajanje jednog sata traje 25 minuta. Provjerite detaljnije na linku. 

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Tagovi: posao.hr,